Weer geflikt. Kampioen 2017!

 In Teams, Topsport, Vereniging

Storks Heren 1 prolongeert de kampioenstitel in de Overgangsklasse

Kampioenen Overgangsklasse 2017

Storks won dit seizoen op één na alle wedstrijden. En speelde vandaag opnieuw als kamipoen! Boudewijn van Elswijk sloeg in de 1e inning een daverende homer en nam twee man mee. Toen was duidelijk hoe de middag zou aflopen. Kinheim, dat zich vorig jaar terug trok uit de Hoofdklasse, was de onderliggende partij. Jurrian Koks gooide 8 innings (8-0-7-1) en Tjibbe van Dijk closede de wedstrijd (1-0-0-0) in de 9e. Eindstand 7-1. Vanaf half augustus volgen de promotie/degradatie-wedstrijden om een plek in de Hoofdklasse.

Storks kwam voor het eerst in 2014 uit in de Overgangsklasse. In het beleidsplan Honkbal (2013-2017) werd nog gerekend op Overgangsklasse per 2017. Het loopt iets anders… De selectielijn binnen Storks staat inmiddels als een huis. De combinatie van Tsunami spelers (zie apart bericht), een sterk Heren 2 en Junioren in de Topklasse vormen een solide sportieve basis onder de nieuwe Hoofdklasse ambitie.

Ook in de media was aandacht voor Storks. De Honkbalsite (met nieuws over de hoofdklasse) bericht uitgebreid over de kampioenstitel voor Storks. En in het AD/Haagse Courant stond afgelopen maandag dit bericht:

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search