Naamloos-1
 • Fred Langenkamp
  Fred Langenkamp Secretaris

  Mijn naam is Fred Langenkamp, vader van Chris, echtgenoot van Petra.

  Sinds 2 juni ben ik aangesteld als secretaris. De reden dat ik me aangemeld heb toen de vacature vrij kwam is dat ik,  samen met de andere leden van het bestuur en iedereen die Storks een warm hart toedraagt, me wil inzetten om Storks naar een hoger niveau te tillen. Ik ben al een aantal jaar verbonden aan de vereniging. Eerst als trainer/coach en later heb ik de scheidsrechterscursus van de bond gevolgd en ben ik officieel bondsscheidsrechter. Ik scheids met veel plezier de wedstrijden op Storks en vind het leuk dat steeds meer teams mij hiervoor benaderen.
  Ik weet zeker dat we met zijn allen onze mooie club in de Haagse duinen nog mooier kunnen maken.  Samen sterk voor Storks!

 • Jeroen Kwakernaak
  Jeroen Kwakernaak voorzitter

  Ik ben Jeroen Kwakernaak, 52 jaar, getrouwd met Marjory, en vader van 1 zoon en 2 dochters: zoon Lucas heeft gehonkbald bij Storks, en dochters Julia (Pioniers) en Liz (Storks JSB) spelen beide softbal.
  Zelf loop ik sinds 1976 rond op Storks. Begonnen in de pupillen honkbal en met hulp van coaches als Ton Koks, Tinus Jongert en Gerard van Zijverden de pupillen, aspiranten en junioren doorlopen. Met de aspiranten en junioren teams meerdere malen voor het kampioenschap van Nederland gespeeld, en in 1983 met de junioren ook kampioen geworden. Ik heb 4 jaar in Nederlandse jeugdteams gespeeld en ben vanuit Storks HB1 gaan spelen bij Feyenoord in Rotterdam (later Sparta/Feyenoord).
  Na wat buitenlandse omzwervingen, ben ik in 2008 bij de softbalteams van beide dochters gaan coachen, en heb ik nog een jaartje honkbal aspiranten gecoacht. Sinds 2012 weer gaan softballen bij de mannen van HSB2.
  Tenslotte ben ik werkzaam bij famliebedrijf Van Oord, waar ik me bezig hou met de ontwikkeling/bouw van offshore windparken in Engeland, Ierland en de USA.

 • Carline van Gaalen
  Carline van Gaalen penningmeester

  Carline van Gaalen is sinds mei 2016 de nieuwe penningmeester van Storks. We zijn heel blij met haar komst. Zij is voor ons geen onbekende. Als moeder van Floris en Sophie staat ze regelmatig bij de wedstrijden van HB Pupillen 1 en van Dames 1. Maar ook rond toernooien en evenementen is zij vaak op Storks. Carline is eerder penningmeester geweest bij een zeilvereniging. Ze werkt al jaren bij Shell én is al lang actief bij een toneelvereniging.

tekstvak
 • Sander Lustenhouwer
  Sander Lustenhouwer Honkbalwedstrijdsecretaris (junioren en aspiranten)

  Als honkbalspeler van kinds af aan kan ik zeggen dat ik het spelletje redelijk heb leren kennen. Ooit begonnen bij Geinoord (daarna Nieuwegein Diamonds) en met enige omzwervingen en blessureleed ben ik een aantal jaren geleden in Den Haag en bij Storks geland. Tussendoor heb ik nog gespeeld (en gecoacht, en bestuur mogen zijn) bij de studentenclub HitManics in Delft. Daar ben ik weer van het honkbal gaan genieten.

  Inmiddels verzorg ik ook met plezier het wedstrijdsecretariaat voor de Storks junioren en aspiranten honkbalteams. Ik kijk weer uit naar een sportief geslaagd, maar vooral ook leuk seizoen!

  Aangezien ik zelf nog speel bij de honkbal heren van Storks ben ik ook regelmatig op Storks te vinden. Meestal hang ik dan ergens rond het tweede honk uit, of met een drankje bij de kantine.

 • Sandra van Reenen
  Sandra van Reenen Softbalwedstrijdsecretaris

  Van circa mijn 16e tot 23e heb ik gesoftbald bij Ado. Jaren later deed mijn zoontje mee met een kennismakingscursus honkbal via de gemeente – vijf lessen voor tien gulden – en was verkocht. Via Wings, dat doorging als Losdun Lakers, dat doorging als AdoLakers, kwam hij bij Storks terecht. Nu speelt hij bij Heren 2. En ik ga nog steeds zoveel mogelijk kijken.

  Toen Twan ging honkballen, ging ik ging weer softballen, bij Wings, Losdun Lakers en AdoLakers. Na het opheffen van AdoLakers heb ik nog één training bij Red Lions meegedaan maar ik had een gescheurde schouderpees en kon niet meer gooien. Helaas helaas want wat blijft het een leuk spel, en wat kan het spelen in een team gezellig zijn.

  Voor het wedstrijdsecretariaat softbal kun je dus bij mij terecht, ik hoop op een prettige samenwerking.

 • Petra Langenkamp
  Petra Langenkamp Honkbalwedstrijdsecretaris (senioren)

  Ik ben getrouwd met Fred, de coach van junioren 3 en moeder van Chris. Ik ben regelmatig op Storks omdat ik het heerlijk vind om lekker in de kantine te rommelen op drukke dagen. Daarbij vind ik het helemaal leuk om naar wedstrijden te kijken. Meestal naar de wedstrijden waar Chris in meespeelt maar ook bij de wedstrijden van Heren1 zit ik graag te kijken. En zo af en toe klim ik na de wedstrijd in de pen om de wederwaardigheden, bloopers of onwijs gave stunts met een groter publiek te delen.
  Mocht er iets zijn,  schroom niet en spreek me gewoon aan. Tijdens de wedstrijden ben ik meestal te vinden met het scoreblok op schoot en, bij voorbaat excuses voor de woordkeus, met mijn bek in het hek om vooral niets te missen.
  Op naar een mooi sportief seizoen zou ik zeggen, met weinig regen en dus weinig afzeggingen waardoor er opnieuw ingepland moet gaan worden …

 • VACATURE
  VACATURE Wedstrijdsecretaris Pupillen en Beeball

Start typing and press Enter to search