Naamloos-1
 • Sjoerd Sennema
  Sjoerd Sennema Secretaris

  Een nieuwe secretaris op Storks

  Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 29 maart jl. (2022) ben ik,  Sjoerd Sennema gekozen als secretaris in het bestuur van Storks. Graag stel ik mij dan ook even voor, 43 lentes jong en getrouwd met Erika wonen we met onze twee zonen Ruben en Thomas op een steenworp afstand van Storks. Al jaren speel ik zelf in Heren Softbal 2 en ken hiermee de softbaltak van Storks goed. Daarnaast is het afgelopen jaar mijn oudste zoon Ruben gaan spelen bij het Beeball team en heeft hij dit jaar de stap naar de U12-2 gemaakt. Kleine jongens worden groot. Naast dat ik jaren bij HSB 2 betrokken ben heb ik meer dan 20 jaar een actieve rol gehad bij Scouting groep de Mohicanen als leiding en bestuurslid. Graag wil ik deze ervaring en kennis inzetten bij Storks om samen met jullie onze club zowel sportief als recreatief verder te brengen! Ik heb er super veel zin in om met het bestuur en met jullie deze uitdaging aan te gaan.

  Tot snel op Storks

  Groeten Sjoerd

 • Jeroen Kwakernaak
  Jeroen Kwakernaak voorzitter

  Ik ben Jeroen Kwakernaak, 52 jaar, getrouwd met Marjory, en vader van 1 zoon en 2 dochters: zoon Lucas heeft gehonkbald bij Storks, en dochters Julia (Pioniers) en Liz (Storks JSB) spelen beide softbal.
  Zelf loop ik sinds 1976 rond op Storks. Begonnen in de pupillen honkbal en met hulp van coaches als Ton Koks, Tinus Jongert en Gerard van Zijverden de pupillen, aspiranten en junioren doorlopen. Met de aspiranten en junioren teams meerdere malen voor het kampioenschap van Nederland gespeeld, en in 1983 met de junioren ook kampioen geworden. Ik heb 4 jaar in Nederlandse jeugdteams gespeeld en ben vanuit Storks HB1 gaan spelen bij Feyenoord in Rotterdam (later Sparta/Feyenoord).
  Na wat buitenlandse omzwervingen, ben ik in 2008 bij de softbalteams van beide dochters gaan coachen, en heb ik nog een jaartje honkbal aspiranten gecoacht. Sinds 2012 weer gaan softballen bij de mannen van HSB2.
  Tenslotte ben ik werkzaam bij famliebedrijf Van Oord, waar ik me bezig hou met de ontwikkeling/bouw van offshore windparken in Engeland, Ierland en de USA.

 • VACANT
  VACANT penningmeester

tekstvak
 • VACANT
  VACANT Honkbalwedstrijdsecretaris (junioren en aspiranten)

 • Sandra van Reenen
  Sandra van Reenen Softbalwedstrijdsecretaris

  Van circa mijn 16e tot 23e heb ik gesoftbald bij Ado. Jaren later deed mijn zoontje mee met een kennismakingscursus honkbal via de gemeente – vijf lessen voor tien gulden – en was verkocht. Via Wings, dat doorging als Losdun Lakers, dat doorging als AdoLakers, kwam hij bij Storks terecht. Nu speelt hij bij Heren 2. En ik ga nog steeds zoveel mogelijk kijken.

  Toen Twan ging honkballen, ging ik ging weer softballen, bij Wings, Losdun Lakers en AdoLakers. Na het opheffen van AdoLakers heb ik nog één training bij Red Lions meegedaan maar ik had een gescheurde schouderpees en kon niet meer gooien. Helaas helaas want wat blijft het een leuk spel, en wat kan het spelen in een team gezellig zijn.

  Voor het wedstrijdsecretariaat softbal kun je dus bij mij terecht, ik hoop op een prettige samenwerking.

 • Petra Langenkamp
  Petra Langenkamp Honkbalwedstrijdsecretaris (senioren)

  Ik ben getrouwd met Fred, de coach van junioren 3 en moeder van Chris. Ik ben regelmatig op Storks omdat ik het heerlijk vind om lekker in de kantine te rommelen op drukke dagen. Daarbij vind ik het helemaal leuk om naar wedstrijden te kijken. Meestal naar de wedstrijden waar Chris in meespeelt maar ook bij de wedstrijden van Heren1 zit ik graag te kijken. En zo af en toe klim ik na de wedstrijd in de pen om de wederwaardigheden, bloopers of onwijs gave stunts met een groter publiek te delen.
  Mocht er iets zijn,  schroom niet en spreek me gewoon aan. Tijdens de wedstrijden ben ik meestal te vinden met het scoreblok op schoot en, bij voorbaat excuses voor de woordkeus, met mijn bek in het hek om vooral niets te missen.
  Op naar een mooi sportief seizoen zou ik zeggen, met weinig regen en dus weinig afzeggingen waardoor er opnieuw ingepland moet gaan worden …

 • VACANT
  VACANT Wedstrijdsecretaris Pupillen en Beeball

Start typing and press Enter to search