Naamloos-1
 • Hans de Vos
  Hans de Vos Secretaris

  Mijn naam is Hans de Vos (59), Ik ben toegetreden tot het bestuur van Storks als secretaris, verantwoordelijk voor projecten, opstallen, kantine en materiaal. Aangezien ik tegenwoordig meer tijd om handen heb om deze te besteden aan Storks, ga ik met vol enthousiasme mij in zetten voor Storks.

  Vanwege mijn dochter Sophie en zoon Floris aantal jaren geleden met Storks in aanraking gekomen met de Honk en Softbal sport. En ja ik ben de partner van Carline ex. penningmeester tevens spelend lid softbal.
  Hierdoor erg enthousiast geworden van Storks en als toeschouwer van de sport. Enthousiasme gaat zelfs zo ver dat als het even kan wij als gezin MLB wedstrijden van vooral de Boston Red Sox bezoeken in het mooiste baseball stadion.

  Ik heb 33 jaar voor Shell gewerkt eerst als chemisch technoloog in de R&D en later als verantwoordelijke voor de Health Safety Security & Envrionment (HSSE) van grote kapitale projecten en als brandveiligheid subject matter expert. Naast mijn werk voor Shell heb ik mij 25 jaar twee avonden in de week ingezet, eerst voor de brandweer Voorbug, later Leidschendam-Voorburg en tot slot bij de brandweer Haaglanden (post Scheveningen) in de uitrukdienst als semi professional.

  Na mijn vertrek bij Shell een eigen bedrijf opgericht, Fox Project Consultancy, waarbij ik onder andere zitting heb in de overheidscommissie werkgroep veilig werken in de bouw en doe advieswerk bij bouwprojecten.

  In mijn vrije tijd ben ik een modelbaan hobbyist (voor de kenners Marklin H0) en in de Corona tijd heb ik besloten om te gaan golven en ben daardoor aangestoken door het Golf virus. Voor mij de ideale sport om te ontkomen aan het stressvol leven en een paar uur je echt hoofd leeg te maken en genieten van het spel en omgeving.

  Mochten er vragen of problemen zijn op de gebieden waarvoor ik verantwoordelijk ben, laat het mij weten.

  Tot slot, mijn streven is dat alle leden kunnen genieten van honk en softballen in een veilige omgeving.

 • Jeroen Kwakernaak
  Jeroen Kwakernaak voorzitter

  Ik ben Jeroen Kwakernaak, 52 jaar, getrouwd met Marjory, en vader van 1 zoon en 2 dochters: zoon Lucas heeft gehonkbald bij Storks, en dochters Julia (Pioniers) en Liz (Storks JSB) spelen beide softbal.
  Zelf loop ik sinds 1976 rond op Storks. Begonnen in de pupillen honkbal en met hulp van coaches als Ton Koks, Tinus Jongert en Gerard van Zijverden de pupillen, aspiranten en junioren doorlopen. Met de aspiranten en junioren teams meerdere malen voor het kampioenschap van Nederland gespeeld, en in 1983 met de junioren ook kampioen geworden. Ik heb 4 jaar in Nederlandse jeugdteams gespeeld en ben vanuit Storks HB1 gaan spelen bij Feyenoord in Rotterdam (later Sparta/Feyenoord).
  Na wat buitenlandse omzwervingen, ben ik in 2008 bij de softbalteams van beide dochters gaan coachen, en heb ik nog een jaartje honkbal aspiranten gecoacht. Sinds 2012 weer gaan softballen bij de mannen van HSB2.
  Tenslotte ben ik werkzaam bij famliebedrijf Van Oord, waar ik me bezig hou met de ontwikkeling/bouw van offshore windparken in Engeland, Ierland en de USA.

 • Sjoerd Sennema
  Sjoerd Sennema penningmeester

  Een nieuwe penningmeester op Storks Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 29 maart jl. (2022) ben ik,  Sjoerd Sennema gekozen als secretaris in het bestuur van Storks. maar maak nu de switdh naar het penningmeesterschap Graag stel ik mij dan ook even voor, 43 lentes jong en getrouwd met Erika wonen we met onze twee zonen Ruben en Thomas op een steenworp afstand van Storks. Al jaren speel ik zelf in Heren Softbal 2 en ken hiermee de softbaltak van Storks goed. Daarnaast is het afgelopen jaar mijn oudste zoon Ruben gaan spelen bij het Beeball team en heeft hij dit jaar de stap naar de U12-2 gemaakt. Kleine jongens worden groot. Naast dat ik jaren bij HSB 2 betrokken ben heb ik meer dan 20 jaar een actieve rol gehad bij Scouting groep de Mohicanen als leiding en bestuurslid. Graag wil ik deze ervaring en kennis inzetten bij Storks om samen met jullie onze club zowel sportief als recreatief verder te brengen! Ik heb er super veel zin in om met het bestuur en met jullie deze uitdaging aan te gaan. Tot snel op Storks Groeten Sjoerd

tekstvak
 • Marjoleine Rieff
  Marjoleine Rieff Honkbalwedstrijdsecretaris Jeugd
  Hallo, ik ben Marjoleine Rieff.
  Sinds 3 jaar ben ik weer terug bij Storks en speel ik in Dames 2. Mijn zoon speelt in de U15 en hopelijk ga ik mijn dochter in 2025 ook inschrijven.
  Bij mijn vorige club heb ik 10 jaar het wedstrijdsecretariaat Senioren softbal met plezier gedaan.
  Nu lijkt het mij erg leuk om het wedstrijdsecretariaat van de honkbaljeugd op te pakken.
  Ik kijk uit naar een prettige samenwerking en zie jullie op het veld!

 • Sandra van Reenen
  Sandra van Reenen Softbalwedstrijdsecretaris

  Van circa mijn 16e tot 23e heb ik gesoftbald bij Ado. Jaren later deed mijn zoontje mee met een kennismakingscursus honkbal via de gemeente – vijf lessen voor tien gulden – en was verkocht. Via Wings, dat doorging als Losdun Lakers, dat doorging als AdoLakers, kwam hij bij Storks terecht. Nu speelt hij bij Heren 2. En ik ga nog steeds zoveel mogelijk kijken.

  Toen Twan ging honkballen, ging ik ging weer softballen, bij Wings, Losdun Lakers en AdoLakers. Na het opheffen van AdoLakers heb ik nog één training bij Red Lions meegedaan maar ik had een gescheurde schouderpees en kon niet meer gooien. Helaas helaas want wat blijft het een leuk spel, en wat kan het spelen in een team gezellig zijn.

  Voor het wedstrijdsecretariaat softbal kun je dus bij mij terecht, ik hoop op een prettige samenwerking.

 • Bianca van Leeuwen / Burton Drenthem Soesman
  Bianca van Leeuwen / Burton Drenthem Soesman Honkbalwedstrijdsecretaris (senioren)

Start typing and press Enter to search