Volg online de gratis opleiding Softbal Pitch Trainer op vrijdag 18 juni

 In Uncategorized

Ben je een beginnende softbal pitchtrainer of heb je nog niet zo veel trainingservaring op dit gebied? Volg dan de gratis online opleiding tot pitchtrainer op vrijdagavond 18 juni. Judith van den Berg is trainster bij het Centrum voor Topsport en Onderwijs (CTO) en zij geeft dan een interactieve sessie van 19.00 uur tot ongeveer 21.00 uur. 

In deze online sessie worden de beginselen van pitchen uitgelegd, ondersteund door een aantal drills die zijn gemaakt voor de speelsters van het softbal Kingdom team. Alle deelnemers aan de opleiding ontvangen een certificaat als bewijs van deelname. Als je deze opleiding hebt gevolgd, heb je een mooi startpunt om de beginnende pitchers te trainen en begeleiden bij jouw vereniging!

Er is ook een fysieke module in ontwikkeling, waar ook een praktijkgedeelte in zit. Deze volgt later dit jaar. We gaan de komende jaren door met de ontwikkeling van vervolgopleidingen voor softbal pitchtrainers, zodat er in de toekomst op meerdere niveaus opleidingen te volgen zijn. Heb je belangstelling voor deze gratis online sessie?

Lees meer informatie en schrijf je dan nu in via het inschrijfformulier.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search