Volg het tophonkbal en topsoftbal via onze nieuwe website!

 In KNBSB, Topsport

Honkbalsite.com en Softbalsite.com zijn samengegaan in één portal. De nieuwe website is gistervanavond gelanceerd op www.honkbalsoftbal.nl.
Op dit platform lees je het laatste nieuws over tophonkbal en topsoftbal. Het nieuws uit de Hoofdklasses, over onze internationals in het buitenland én uiteraad onze Koninkrijkteams volg je allemaal via onze nieuwe site.

Het wordt een drukke topsport honkbal- en softbalszomer: al het nieuws volg je voortaan op één overzichtelijke site: www.honkbalsoftbal.nl. 

In juli 2016 werd Softbalsite.com gelanceerd. Dat gebeurde in combinatie met een vernieuwde Honkbalsite.com. Daarmee kregen het tophonkbal en topsoftbal elk een groot podium. De afgelopen vijf jaar hebben we op deze websites verslag gedaan van de hoogste Nederlandse competities en alle grote internationale toernooien.

Gisteravond is een nieuwe stap gezet met de samenvoeging van beide websites tot www.honkbalsoftbal.nl. Tophonkbal en topsoftbal krijgen daarmee samen een duidelijk herkenbare identiteit. En kunnen elkaar op deze manier nog beter versterken.

Dit betekent ook dat Honkbalsite.com niet verder wordt bijgewerkt. Voor het laatste honkbal- en softbalnieuws ga je nu naar www.honkbalsoftbal.nl.

Zie je vreemde dingen op onze nieuwe website en/of heb je opmerkingen of vragen over onze nieuwe website? Stel je vraag via communicatie@knbsb.nl.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search