Twins te sterk voor Silicon Storks

 In Topsport

Donderdag 12 juni begon goed voor het Haagse team. Er werd tweemaal gescoord in de eerste inning. De starter van Glaskoning Twins had niet zijn beste dag en gooide in de 1e inning 6 maal vier wijd, waar 2 keer op gescoord kon worden. Nick Winkel kreeg de start voor Silicon Storks. Hij kreeg in 5 2/3 inning één punt tegen. Hierdoor was de tussenstand heel lang 2-1 in het voordeel van onze mannen. De bullpen van Silicon Storks kon helaas de voorsprong niet vasthouden. Door een kostbare fout konden de gasten uit Brabant drie punten scoren. De nieuwe werper van Glaskoning Twins, Jan Evertse, had veel meer grip op de slagploeg van Silicon Storks. In de volgende 6 2/3 inning waren De Hagenaars nog maar in staat om één punt te scoren. Dit gebeurde in de 8e inning door Aldi Guzman, die alweer zijn 5e homerun van het seizoen sloeg. Dit maakte de eindstand 3-4 in het voordeel van Glaskoning Twins.

Tekst loopt door onder de foto’s van Robert Bos en Erwin Nefs. En de foto’s van Robert Bos vind je zoals altijd op Flickr.

Invalid slider ID or alias.

 

Op zaterdag lukte het Silicon Storks om te voorkomen dat Glaskoning Twins in een inning veel punten te laten scoren. Het lukte het team uit Oosterhout wel om in vijf verschillende inning in totaal 6 punten te scoren. Aan slag had de slagploeg van Silicon Storks veel moeite met de werpers van de tegenstander vandaag. Er werden weliswaar 8 honkslagen geslagen, waaronder 3 van Kendrick Delima, maar er werd ook 17x(!) drie slag gegooid. Dit leidde tot 2 punten voor Silicon Storks en een verlies van 6-2.

Juan Carlos Sulbaran maakte zondag zijn tweede start van het seizoen. Ondanks dat hij redelijk wat ballen nodig had, kwam hij ongeschonden door de eerste drie innings. Hij gooide 5 maal drie slag. In de eerste drie innings wist Silicon Storks ook niet te scoren, maar in de 4e inning kwam daar verandering in. Of een tweehonkslag van Nick Nefs konden Imco Rudolph en Aldi Guzman scoren. In de 5e inning wist Glaskoning Twins wat terug te doen op het werpen van José Moreno door een puntje te scoren, maar in de 6e en 7e inning ging het helemaal mis. Op drie verschillende werpers sloegen de Brabanders 9 honkslagen, kregen zij 5 maal vierwijd en werden zij twee keer geraakt door een pitch. Dit resulteerde in 14 punten. In de 6e inning kon Nick Nefs nog scoren door honkslagen van Philipp Brandl en Quinlan de Windt. Uitslag 3-15

 

 

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search