Storks Jeugd succesvol op NK Little League

 In KNBSB, NK Little League
The Hague Raptors

The Hague Raptors

SW Thunders

South West Thunders

The Hague Royals

The Hague Royals

Op de finaledag van het NK Little League kwam een groot aantal jeugdspelers van Storks in actie. De teams zijn samengesteld uit een selectie van de verschillende verenigingen uit onze omgeving. Op het NK Little League strijden zij om het landskampioenschap voor de regio Den Haag (van Alphians tot Blue Birds en van Storks tot Braves).

Team The Hague Raptors (Juniors) en The Hague Royals (Seniors) wisten zich verzekerd van een plek in de halve finales. De South West Thunders (Littles – samen met cluster Rotterdam) konden direct aan hun finale tegen de NH Stars beginnen.

The Hague Raptors wisten zich niet te plaatsen voor de finale maar konden wel trots zijn op een dik verdiende derde plek na een overwinning in de troostfinale. Storks feliciteert Dylan Buitenman, Ryan Leijendekkers, Floyd Droog en Bryan van der Vlist met deze mooie plek!

De finale van de South West Thunders tegen NH Stars was een echte cliffhanger die uit leek te lopen op een verlenging. Maar op het allerlaatst wist NH Stars de winst naar zich toe te trekken. Storks Softbal aspirant Juli Kwakernaak mag trots zijn op de zilveren plak op dit NK!

The Hague Royals wist zich op het hoofdveld knap te plaatsen voor de finale ten koste van de van tevoren tot gedoodverfde favoriet bestempelde Brabant United. Een ware sensatie voor het team en het uitzinnige Haagse publiek dat zich, getooid met juichshirts en een enorme Haagse vlag boven de dugout bevond. Ook dit werd een ware finale. Een zinderend spannende wedstrijd die uiteindelijk in een ‘Do or Die’ inning werd verloren tegen een sterk spelend Noord Holland. Ook dit team verdient een dikke felicitatie. Coaches Larry den Braven, Lennart Schoenmaker en Thierry Walraven brachten het team naar deze droomfinale. Spelers: Lennart van der Giessen, R-J van der Louw, Jelle Bernard, Hatashimo Ryo, Noah Boer, Rutger Leliveld, Mellin Plas!

Meer info? En foto’s? Ga naar De Facebook pagina’s van Little League Nederland, The Hague Royals en Southwest Thunders

Recent Posts

Start typing and press Enter to search