Ouderwets gezellig op Storks Softbaldag

 In Jeugd, KNBSB, Vereniging

Het was woensdag, met de aanwezigheid van de Oranje Softbaldames, ouderwets gezellig op Storks. Terwijl het een paar kilometer verderop met bakken uit de hemel kwam bleef het op Storks de hele middag en avond droog en zonnig. De softballadies waren ‘s-middags al op Storks voor een jeugdclinic en speelden daarna een oefenwedstrijd tegen de eigen Storks softbalheren: Sportwethouder Rabin Baldewsingh wierp de eerste bal op jongste Storks softbalster Hannah.  Daarna waren er mooie acties van zowel de dames als de heren. Het ruim 200 koppig publiek werd veel plezier en spektakel geboden! De wedstrijd werd beslist in het voordeel van de Oranje Dames: 3-6.

Dee eerste foto’s staan online. Met dank aan Ramon Fehling en Robert Bos. Bekijk het hele album op deze site. En dan er zijn er nog veel meer van zowel de clinic als de wedstrijd. Inmiddels staan ook de foto’s die Hans de Vos en Jose Mendez maakten online. Bekijk hun albums hier en hier.

 

De clinic werd bezocht door maar liefst 100 jeugdige spelers. Zo’n dertig van hen hadden voor het eerst een knuppel of een handschoen vast. Onder leiding van een grote groep Storks trainers/coaches en een aantal Oranje Dames werd gewerkt aan de verschillende skills. Bovendien was de EK Honkbalbus op Storks. Iedereen kon op de foto met de wereldbeker uit 2011. Of meten hoe hard en hoe precies je een bal kunt gooien.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search