Storks en Dunlop uit elkaar

 In Topsport

Aldric Dunlop is niet langer coach van Silicon Storks. De seizoensresultaten tot de zomerstop – Storks is hekkensluiter in de hoofdklasse – zijn voor iedereen teleurstellend. Om het tij te keren is, in goed onderling overleg, besloten uit elkaar te gaan. Aldric heeft, met drie kampioenschappen voor Storks, een enorm belangrijke bijdrage geleverd om het team naar de Hoofdklasse te brengen.

“Voor het team en voor de vereniging is het belangrijk om juist nú deze stap te maken”, aldus bestuurslid Sport Ton de Jager. “Er ontstaan nu eenmaal spanningen in het team als succes te lang uit blijft. We vinden het belangrijk dat dit team, met veel jonge talenten, ook na dit seizoen bij elkaar blijft.”

De nieuwe hoofdcaoch van Silicon Storks is geen onbekende: Youri Visser (speler en coach bij Alphians) werd als Storks speler in 2016 al kampioen in de Overgangsklasse. Daarnaast organiseert hij met Extra Innings clinics, een zomerkamp en andere activiteiten voor honk- en softballende jeugd. Binnenkort stellen we hem uitgebreider voor.

“Alle ogen zijn er nu op gericht om degradatie uit de Hoofdklasse te voorkomen.”, aldus TC lid Berry Eijgendaal. “Met deze nieuwe coach maken we na de zomerstop ook een echte nieuwe start.”

foto-credit: Robert Bos

Recent Posts

Start typing and press Enter to search