Silicon Storks kansloos tegen koploper HCAW

 In Storks in de media, Topsport

 

De eerste wedstrijd van het drieluik tegen koploper HCAW uit Bussum is voor de Hagenaars uitgelopen op een 1 – 12 nederlaag. Deze eerste ‘thuis’wedstrijd werd afgewerkt in Rotterdam in het Familie Stadion van competitiegenoot Curaçao Neptunus.

Wedstrijdverloop

Na drie innings hadden de bezoekers al een 1 – 6 voorsprong genomen waarbij het Haagse punt over de thuisplaat werd gebracht door korte stop Raibiently Mercalina. In de zevende inning werden daar door de bezoekers nog zes punten aan toegevoegd waarna de ploeg van coach Eugene Henson ook nog eenmaal aan slag mocht maar verder geen verandering meer in de stand kon aanbrengen.

Pitchers

Voor de ploeg uit Kijkduin begon Darryl Jamoena op de heuvel en hij hield het zes innings plus één man vol. In die periode kreeg hij tien honkslagen tegen en er kwamen negen mensen van HCAW over de thuisplaat en het veld maakte zeven fouten. Jamoena gooide in totaal 113 ballen waarvan er 61 als strike genoteerd konden worden. De wedstrijd werd hierna vol gemaakt door Johannes Verroen die twee man tegenover zich kreeg wat resulteerde in drie honkslagen en het leverde de bezoekers drie punten op, daarnaast liet het veld Verroen driemaal in de steek. Verroen gooide in totaal 24 ballen waarvan er 13 als slagbal genoteerd werden. Voor de Schapenatjesduinbewoners konden er deze avond slechts twee honkslagen genoteerd worden.

Twee overige wedstrijden

Zaterdag (21 mei) gaan de Hagenaars op bezoek in Bussum en komende zondag (22 mei) wordt de derde wedstrijd in Kijkduin gespeeld, aanvang: 13.00 uur.

Redactie: Rob Blankenstein

Foto’s: Robert Bos 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search