SILICON STORKS BEGINT PILOT COMPETITIE MET TWEEMAAL WINST TEGEN TWINS 2

 In Uncategorized

Redactie: Rob Blankenstein voor haagsetopsport.nl

De honkballers van Silicon Storks die een tijdje niet in actie zijn geweest hebben de competitie hervat. Met de hoofdklassers RCH, Quick Amersfoort en de 1e klassers UVV (kampioen), Sparks Haarlem en Twins  Oosterhout 2 wordt deze honkbaljaargang afgesloten met de zgn. Pilot Hoofdklasse – 1e klasse. De winnaar van deze competitie wint de beker, maar ook één geheel verzorgde trainingsdag onder leiding van de staf van onze nationale teams op het nationale trainingscentrum in Amsterdam. De vereniging die de beker wint bepaalt zelf welke van zijn leden aan deze trainingsdag mogen deelnemen.

Donderdagavond

De eerste wedstrijd die voor de Hagenaars op het programma stond was de ‘thuis’wedstrijd tegen het 2e team van Twins Oosterhout. De wedstrijd werd overigens afgewerkt op het complex van de Brabanders.Met Darryl Jamoena als startend pitcher op de heuvel versloeg het team van coach eugene Henson de tweede keus van Twins Oosterhout met 11 – 3.

Zaterdag

De tweede wedstrijd van het drieluik tegen Twins 2 die werd afgewerkt op het Schapenatjesduin in Kijkduin eindigde in een teleurstellende 1 – 7 nederlaag voor de Kijkduinbewoners. Twan Naessens begon voor het team van coach Eugene Henson als startend pitcher.

Zondag

De derde en laatste ontmoeting werd weer afgewerkt in Brabant op het complex in Oosterhout. Deze wedstrijd werd overduidelijk door de Kijkduinbewoners in hun voordeel beslecht. De Hagenaars trokken met 16 – 6 aan het langste eind en pakten daardoor vier van de zes beschikbare punten.

Quick Amersfoort

Het volgende drieluik wat op het programma staat is die met Quick Amersfoort wat evenals Storks op Hoofdklasse niveau uitkomt. Komende donderdag en zondag speelt de ploeg van coach Eugene Henson in Amersfoort en a.s. zaterdag 27 augustus om 14.00 uur ontvangt Silicon Storks op Kijkduin de Amersfoorters.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search