SILICON STORKS : TWEEMAAL WINST EN EENMAAL VERLIES TEGEN SPARKS HAARLEM

 In Uncategorized

SILICON STORKS : TWEEMAAL WINST EN EENMAAL VERLIES TEGEN SPARKS HAARLEM

Redactie: Rob Blankenstein haagsetopsport.nl

In deze ronde van de vervolgcompetitie Hoofdklasse – 1e Klasse stond het drieluik met 1e klasser Sparks Haarlem op het programma.

Donderdag

De thuiswedstrijd voor de Kijkduinbewoners werd afgewerkt in het Pim Mulier Stadion in Haarlem. De ploeg van coach Eugene Henson trok met 5 – 3 aan het langste eind.

Zaterdag

De tweede wedstrijd vond zaterdagmiddag plaats op het Noordersportpark de thuisbasis van de Haarlemmers. Met Twan Naessens op de heuvel ging de ploeg uit Kijkduin met 12 – 9 onderuit in Haarlem.

Zondag

De derde ontmoeting tussen beide ploegen vond zondagmiddag plaats op het Schapenatjesduin in Kijkduin. De thuisploeg kende weinig problemen met de bezoekers getuige de 12 – 1 eindstand.

Programma komende week

In het volgende drieluik is UVV uit Utrecht de tegenstander, dat momenteel de ranglijst aanvoert in deze vervolg competitie. Donderdag 8 september spelen de mannen van coach Eugene Henson de ‘thuis’ wedstrijd in Vleuten. Zaterdag gaan ze op bezoek bij UVV en zondag 11 september, aanvang: 13.00 uur wordt de laatste wedstrijd afgewerkt in Kijkduin.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search