EN WIE ZET JIJ IN HET ZONNETJE? deel 1

 In in het zonnetje, Uitgelicht, Vereniging

EN WIE ZET JIJ IN HET ZONNETJE?

Hi Storkies, ☀️

Het seizoen is voor de meeste teams halverwege en de zomervakantie is net begonnen, de zon schijnt weer vaker dan normaal.

Wat mij persoonlijk opvalt is dat er meerdere mensen/teams/coaches of vrijwilligers fijn bezig zijn op onze club. Daarom denk ik dat het goed en leuk is te kijken naar diegene die naast het spelen, coachen ed.  voor onze club meer doen dan wij allen zien en realiseren.

Ik zet bij deze de mannen van Heren honkbal 1 graag in het zonnetje. Zij spelen niet alleen het spel , zij helpen ook anderen. Zo helpen ze met coachen van andere teams ter ondersteuning. Ook pakken zij meerdere scheidsrechter beurten op en doen dit met plezier en goede kennis.

Ook heb ik gezien dat ze aanwezig waren bij het afgelopen Jeugdkamp als trainers en dit met heel veel plezier hebben gedaan.

Spelers uit andere teams mogen meetrainen met heren 1. Niemand van deze mannen kijkt hiervan gek op, sterker nog ze komen stuk voor stuk met tips en technieken. Kortom Heren honkbal 1 is er niet alleen voor hun eigen spel maar er ook op meerdere vlakken voor de club en dat is naar mijn mening een groot compliment waard. Ik zet deze mannen dus graag in het zonnetje want dat verdienen zij.

Via dit bericht hoop ik dat jullie enthousiast worden en zelf ook een stukje gaan schrijven over een coach/team of persoon die door net dat extra te doen voor de club en het verdient om ook in het zonnetje gezet te worden.. Laat de zon schijnen op deze mensen omdat wij dankbaar zijn voor hun diensten en zij gezien mogen worden.

Vincent “Vinnie” Rozenboom
Coach HB U21

Recent Posts

Start typing and press Enter to search