EN WIE ZET JIJ IN HET ZONNETJE? DEEL 2

 In in het zonnetje, Uitgelicht, Vereniging

EN WIE ZET JIJ IN HET ZONNETJE? DEEL 2

Beste Leden van de Honk- en Softbal vereniging Storks,

Laatst las ik het bericht van de coach Vincent Rozenboom en besloot ook iemand in het zonnetje te zetten. Gewoon omdat hij het verdient. Wie Storks kent weet dat er twee soorten balsporten worden gespeeld. Op het grotere veld wordt honkbal gespeeld maar niet minder belangrijk is dat er op het andere grote veld softbal gespeeld wordt. Als jullie wel eens gekeken hebben dan zien jullie deze man ondanks zijn lengte niet over het hoofd. Hij is groots op dit veld en maakt softbal leuk en competitief. Ik heb het over 1 van de coaches namelijk Burton. Ook tijdens trainingen is zijn lach vaak te horen.

Waarom zet ik Burton Drenthem Soesman in het zonnetje? Hij doet dit alweer 10 jaar en hiervoor was hij coach/oprichter en speler van de Porks.

Porks 1.2 –Dirk Bril, Eddy Braam, Ronald Capel, Maurice Raboen (RIP), Polly Thijssens en Rene Blok gehurkt: Burton Drenthem Soesman en Danny Louwersheimer

Burton is lid van Storks sinds 1988 volgens mij eerste als speler/coach honkbal 4, later werd dit team beter bekend als the Porks samen met René “Fox” Blok. Hiernaast coachende en trainende hij verschillende dames teams in de lage regionen 😉

De volgende stap was om samen met René Dames 1 onder hun hoede te nemen en ook nog the Porks te coachen. Uiteindelijk werd het alleen nog maar Dames 1 tot op heden dus.

Ook is hij de Webmaster van de Storks.nl, tevens wedstrijdsecretariaat van honkbal Senioren dit laatste samen met Bianca van Leeuwen. Toch ligt zijn grote hart bij het softbal en is hij tevens de TC  Softbal op Storks. Als laatste samen met Michael Wagemaker doet hij ook de ledenadministratie. Heeft u alles gevolgd? Het is nogal een lijstje en dan te bedenken dat hij dit op vrijwillige basis doet. Mijn pet gaat af voor deze kleine, hulpvaardige en gedreven lid van de Storks familie. Burton bij deze zet jouw pet maar op want jij hoort in het volle zonnetje te staan.

Een lid van Storks, groot liefhebber van het softbal spelletje, die liever anoniem wil blijven.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search