Winst voor Silicon Storks

 In KNBSB, Topsport

…..Op het XLLease Park Dorrestein in Amersfoort pakte Silicon Storks zijn eerste winst. Daarmee hebben alle teams in de hoofdklasse minimaal één wedstrijd gewonnen. Silicon Storks staat in punten nu weer op gelijke hoogte met Hoofddorp Pioniers, Quick Amersfoort en Twins Oosterhout.

Twins Oosterhout – Silicon Storks
In vergelijking met afgelopen week, toen de pitchers van Silicon Storks in drie wedstrijden 36 keer vier wijd gooiden, had de ploeg de pitching gisteravond een stuk beter voor elkaar. Starter Twan Naessens hield Twins Oosterhout vijf innings lang op één punt. Jayden Gonesh deed het zelfs nog beter. Hij gooide de laatste vier innings van de wedstrijd uit met vijf strikeouts en stond geen enkele tegenstander meer toe op de honken.

Door een paar rake klappen scoorden de Haagse honkballers zelf al meteen punten in de eerste en tweede inning. Hits van Yurdlon Martie (3 uit 5) en Ibrahin Redan beslisten in de vijfde inning de wedstrijd. Silicon Storks kwam op 0-6 en liet de winst niet meer in gevaar komen. Na negen innings stond de 3-8 eindstand op het scorebord. ( Door: Rogier van Zon)

Twins Oosterhout – Silicon Storks: 3-8 | boxscore

Totaal verslag van donderdag 6 mei HK HB

Recent Posts

Start typing and press Enter to search