The Hague Royals!

Selectie logo bij Birds

Selectie logo bij Birds

Team Den Haag bereidt zich intensief voor op het NK Little League (Senior League klasse) op 18 en 19 juni as. De selectie telt op dit moment 19 spelers van 5 “Haagse” verenigingen: Alphians, Birds, Blue Birds, Catch en Storks. Eind april moet de selectie teruggebracht zijn tot 15 spelers en daarom wordt er momenteel (kei)hard getraind: iedereen wil natuurlijk bij de definitieve selectie zitten.

Afgelopen vrijdag 8 april vond op het terrein van Birds in Zoetermeer de 2e training plaats en werd onder leiding van de coaches Larry, Lennart en Youri aan de skills & drills gewerkt. Infield, outfield en hitting, het kwam allemaal aan de orde. De spelers waren aan het einde van de intensieve training dan ook behoorlijk kapot… De foto’s geven hiervan een goed beeld!

Toch moest er na de training nog iets belangrijks gebeuren: de keuze voor een teamnaam en een teamlogo. Na een korte discussie was de uitkomst dat het team zichzelf de “The Hague Royals” wilde noemen en viel de keuze op een fraai logo (zie de foto’s). Het logo komt te staan op de cap die alle spelers en coaches binnenkort krijgen. Er wordt nog gezocht naar een sponsor om het team ook nog van een sweater en/of windbreaker te voorzien.

Inmiddels heeft ook de loting voor het NK plaatsgevonden. De The Hague Royals spelen in hun poule tegen de teams Oost, Noord en Noord-Holland. Zodra de data en tijden van de wedstrijden bekend zijn, worden deze hier geplaatst!

Op social media kunnen de activiteiten van The Hague Royals worden gevolgd. Onder meer op Facebook en op Instagram. De verenigingen die zelf ook Social Media gebruiken, zijn ook gevraagd om aandacht te besteden aan de activiteiten van het team. Allemaal volgen dus!

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search