Terugblik Jeugdkamp 2023

 In Jeugd, Teams, Uitgelicht

Beste Storks-jeugdkampers,

Wat een geweldig avontuur was het op het Storks jeugdkamp van dit jaar! Twee dagen lang hebben we bijna 60 enthousiaste kinderen mogen verwelkomen, samen met een team van meer dan 25 toegewijde trainers. Het was een onvergetelijke ervaring vol lachende gezichten, hard werken en plezier.

Een bijzonder hoogtepunt van het kamp was de aanwezigheid van drie trainers van de Nederlandse softbal- en honkbalteam: Nienke Weis, Kevin Kelly en Ryan Huntington. Hun expertise hebben onze jeugdspelers geïnspireerd om hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Wat een privilege om van deze toppers te leren!

Tijdens het kamp hebben we gezien hoeveel toewijding en inzet jullie hebben getoond. Van vroeg in de ochtend tot laat in de middag werd er hard getraind. Natuurlijk was het kamp niet alleen maar trainen en leren. Er was ook tijd voor ontspanning en plezier. En wat is er nu leuker dan afsluiten met een verfrissende activiteit? De afsluiting van het kamp werd gemarkeerd door een onvergetelijke zeep- en water slidingtraining. Het was een spektakel om te zien hoe jullie met stralende gezichten head first naar de honken gleden.

Het Storks jeugdkamp van dit jaar was zonder twijfel een groot succes, en dat hebben we te danken aan jullie inzet, enthousiasme en positieve energie. We willen alle trainers en andere vrijwilligers bedanken voor hun enorme bijdrage aan het kamp. Zonder jullie zou dit niet mogelijk zijn geweest.

We kijken nu al uit naar volgend jaar, waar we hopen dat jullie weer van de partij zullen zijn. Samen kunnen we nog meer lachende gezichten, hard werken en onvergetelijke herinneringen creëren. Blijf trainen, blijf lachen en tot volgend jaar!

Met sportieve groet,
De Jeugdkampcommissie

Naar het fotoalbum van het jeugdkamp

Recent Posts

Start typing and press Enter to search