LANDELIJKE BEEBALLDAG 2023 BIJ PORTLAND POEMA’S

 In Jeugd, KNBSB
Afgelopen zondag 11 juni was de landelijke BeeBalldag. Op deze dag kunnen de jongste honkballertjes op diverse plekken in Nederland meedoen aan activiteiten en wedstrijden.
Voor het Storks Majors team betekende dit deelname aan het toernooi bij de Portland Poema’s in Rotterdam. We startten rond kwart voor elf met een gezamenlijke warming up waarna we meteen met de eerste wedstrijd tegen de Poema’s zelf konden beginnen. Gelukkig waren we als eerste op het veld en konden we een plekje in de schaduw bemachtigen. Omdat wij met elf kinderen aanwezig waren en de tegenpartij met vier, hebben we elke inning wat spelers uitgeleend zodat we alsnog een leuke pot hadden. De jongens en meiden van Storks hadden er goed zin in en hebben laten zien hoeveel slagkracht we in huis hebben.
Daarna moesten we meteen door naar wedstrijd nummer twee, een bekende uit de competitie: Red Lions. Tegen deze club hebben we al een aantal keer een leuke wedstrijd gehad die gelijk op ging. En ook nu was dat weer het geval.
Gelukkig mochten we na deze wedstrijd een uurtje pauzeren. Na het eten en opnieuw insmeren hadden de kids even vrij en hebben ze van zowel het water als van het springkussen genoten.
De derde en laatste wedstrijd was tegen Neptunes. Ook deze wedstrijd hebben onze beeballers weer goed laten zien wat ze in huis hebben. Dat belooft wat voor de toekomst!
Na de medaille uitreiking was het mooi geweest. Moe, warm maar voldaan ging iedereen weer naar huis.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search