Third_Base-1080

Storks zoekt vrienden! Doe jij met ons mee?

Het gaat heel goed met Storks. In 2013 is Storks gekozen als beste vereniging binnen de KNBSB. Honkbal Heren 1 heeft zich zowel in het eerste als het tweede jaar knap gehandhaafd in de top van de Overgangsklasse. In 2016 presenteert Storks met trots een nieuw Dames 1 dat bestaat uit jeugdige talenten die allemaal binnen de Storks jeugd zijn opgeleid. Elk jaar worden kampioenen gehuldigd. In 2015 werd Heren Softbal 1 knap poulekampioen op het hoogste heren softbalniveau. De (jonge) jeugd groeit explosief. Er zijn inmiddels 12 jeugdteams!

We danken een groot deel van het succes van onze prestatieteams aan onze hoofdsponsor, Silicon en SSK. Ook onze andere bedrijfssponsors zijn we dankbaar. Toch merken we dat het ons niet lukt de sponsorinkomsten nog verder te verhogen. Maar teams als de New Porks (Heren Honkbal 3) laten ons zien dat het ook op een andere manier kan: vele kleine beetjes helpen!

Wat krijg je als Storks’ Friend

Friends krijgen naast onze enorme waardering een vermelding op de website regelmatig het Storks Breaking News en gratis toegang tot alle Storks events. Vanaf € 50 behoor je tot de Friends. Een royalere bijdrage mag natuurlijk ook. Je helpt Storks sparen voor alle extra’s zoals een scorebord of een werpmachine. Je geld wordt dus niet besteed aan de begroting.

Maak je bijdrage over naar Storks Den Haag op rekening nummer IBAN NL75INGB0000172397. Vermeld de naam zoals je die op de website vermeld wilt zien of neem contact op met info@storks.nl.

Start typing and press Enter to search