SSK en Silicon sponsors Storks Heren 1

 In Teams, Topsport

Vanaf vandaag heet ons eerste team Silicon Storks Honkbal Heren 1. Wouter Garot, directeur en oprichter van Silicon, kreeg na het ondertekenen van de sponsorovereenkomst, een miniatuur uitshirt overhandigd door oud international, pitcher Jurrian Koks. Silicon is geen onbekende: de afgelopen jaren toonde het bedrijf zich een loyale partner voor het eerste damesteam van Storks. Door het terugtrekken van dat team ontstond de mogelijkheid om het andere eerste te sponsoren.

Naast de sponsoring door Silicon wist het team ook kledingsponsor SSK aan zich te binden. Zij ontwierpen een superstrakke nieuwe kledinglijn, exclusief voor ons eerste team. Met het nieuwe uitshirt vertegenwoordigen we niet alleen Storks maar ook Den Haag!

Overigens hoeft je bedrijfsnaam niet met een S te beginnen om sponsor van Storks of van een team te worden. Zo heeft van den Bergh Gevelonderhoud het eerste team voorzien van tassen en hoodies, sponsort McDonalds Aspiranten 1 en zijn de ballensponsors van de eerste wedstrijden van Heren 1 Ideamanagement.nl en de Janssen Wiersma Groep. Binnenkort verwachten we een overeenkomst met een grote fysiotherapiepraktijk te sluiten. Daar worden niet alleen Heren 1 maar alle leden van Storks beter van!

Wil jij ook meedoen en weten welke sponsormogelijkheden er zijn? Neem dan contact met ons op.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search