Neptunus wint, Storks derde

In Teams, Topsport

Het Rotterdamse Neptunus heeft zondag het oefentoernooi bij Storks gewonnen door in de finale Rouen Huskies te verslaan. Storks werd derde op het eigen toernooi.

Uitslagen van dag 2
Rouen Huskies – Storks, 7 -3 voor de Huskies na 5 innings. Koks had die wedstrijd de start en werd na 2 2/3 inning, en 6 punten tegen, opgevolgd door Ricky Voorn. Ricky gooide 1 1/3 inning en de 5e, en laatste, inning werd gegooid door Jose Moreno en hij kreeg 1 punt tegen.

Neptunus – Mortsel Stars eindigde in 10-1 voor Neptunus.

Storks speelde hierdoor voor de 3e plek tegen de Mortsel Stars en won deze wedstrijd na 4 innings met 12-1. Aaron de Groot gooide 2 innings, Kendrick Delima 1 inning en Nick Winkel 1 inning. Kendrick kreeg 1 punt tegen.

De finale ging tussen Rouen Huskies en Neptunus. Elton Koeiman had de start voor Neptunus, gooide 4 innings en kreeg geen punten tegen. Dwayne Kemp sloeg in de 3e inning een homerun + 2 man en na 5 innings was de wedstrijd afgelopen en won Neptunus met 5-2.