tekstvak
7softbaldag-2

Op woensdag 20 juni is het weer zo ver! Dan organiseren we de tweede Storks Softbaldag.

De eerste Storks softbaldag in 2016 was één van de hoogtepunten van dat jaar. Lees het hier nog eens terug en bekijk via de links nog een paar van de vele honderden foto’s die die dag gemaakt zijn. Of kijk nog eens naar het item dat Den Haag Sport TV er over uit zond.

De Softbaldag wordt opnieuw georganiseerd  rondom de wedstrijd Dames Softbal NL en Storks Heren Softbal 1. De Oranje Dames gebruiken deze oefenwedstrijden om zich voor te bereiden op het WK Softbal in Japan. De wedstrijd in 2016 werd met 6-3 gewonnen door de dames. Kunnen de Storks heren dit jaar revanche nemen?

Ook dit jaar organiseren we voor de jeugd van alle honk- en softbalclubs van cluster Fen Haag een leuke sportieve clinic voorafgaand aan de oefenwedstrijd en mogen ze een vriend of vriendin als introducé meenemen. En ja hoor, ook dit jaar hebben we de NL dames bereid gevonden om de clinic samen met Storks Heren 1 en Heren 2 spelers te geven!

Een unieke kans voor de soft- en honkbaljeugd om getraind te worden door toptalenten en voor geïnteresseerde vrienden/vriendinnen om kennis te maken met deze geweldige sport!

Wil je de clinic op 20 juni gratis bijwonen? Geef je dan snel op via het aanmeldingsformulier. Tot ziens op Storks!

Start typing and press Enter to search