SILICON STORKS SLUIT SEIZOEN AF MET EENMAAL WINST EN TWEEMAAL VERLIES

 In KNBSB, Storks in de media, Topsport

SILICON STORKS SLUIT SEIZOEN AF MET EENMAAL WINST EN TWEEMAAL VERLIES

Redactie: Rob Blankenstein voor Haagsetopsport.nl
Foto’s: Anders Brodsjo

De honkballers van Silicon Storks hebben het seizoen 2022 tegen competitiegenoot RCH Memorie Sieraden  afgesloten met één overwinning en twee nederlagen. Dit laatste drieluik kende geen gelukkig gesternte. De eerste wedstrijd tegen de ploeg uit Heemstede die voor donderdag 15 september op het programma sta stond werd afgelast. De tweede wedstrijd van zaterdag 17 september ging wel door. De hierna nog te spelen duels werden afgelopen week doordeweeks afgewerkt. Het betrof beide uitduels voor de Hagenaars die dus in Heemstede werden gespeeld.

Zaterdag 17 september

Op het Schapenatjesduin in Kijkduin trok het team van coach Eugene Henson met 12 – 7 aan het langste eind.      

Woensdag 21 september

Het tweede treffen in Heemstede werd door de thuisploeg overtuigend met een 13- 1 overwinning in haar voordeel beslecht.

Donderdag 22 september

De derde en laatste ontmoeting tussen beide ploegen leverde weer winst op voor de thuisploeg die nu met een 4 – 1 overwinning zich de sterkste toonde.

Eindstand

In deze vervolgcompetitie zijn de Hagenaars op van de zes ploegen op de één na laatste positie geëindigd.

Seizoen 2023

In het nieuwe jaar zal Silicon Storks toch weer op het hoogste niveau uitkomen (hoofdklasse). Voor de Kijkduinbewoners is te hopen dat er in de overschrijvingsperiode (november dit jaar) wat versterking bijkomt want anders wordt het weer een herhaling van zetten en is een seizoen als die van 2022 ook weer het scenario voor het seizoen 2023.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search