SILICON STORKS KOMT WEER DRIEMAAL TEKORT TEGEN QUICK AMERSFOORT

 In KNBSB, Storks in de media, Topsport
SILICON STORKS KOMT WEER DRIEMAAL TEKORT TEGEN QUICK AMERSFOORT
Redactie: Rob Blankenstein
Foto: Archieffoto (Fred Reuling)

In het kader van de Pilot Hoofdklasse – 1e klasse stond nu het drieluik tegen het eveneens in de hoofdklasse uitkomende Quick Amersfoort op het programma.

Donderdag

De eerste wedstrijd werd afgewerkt in Amersfoort. Net als in de reguliere competitie was de thuisploeg duidelijk een maatje te groot voor de Kijkduin bewoners. Uiteindelijk trok de ploeg uit Amersfoort met 17 – 4 aan het langste eind.

Zaterdag

De tweede wedstrijd op het Schapenatjesduin in Kijkduin ging voor de thuisploeg na een spannende wedstrijd uiteindelijk nipt verloren. Eindstand 9 – 10.

Zondag

De derde en laatste wedstrijd in Amersfoort leverde voor de ploeg van coach Eugene Henson (foto) opnieuw geen punten op. Nu trok de ploeg uit Kijkduin met 8 – 4 aan het kortste eind.

Stand in deze Pilot Competitie

De Hagenaars nemen nu de vijfde plaats in  waar deze competitie uit zes ploegen bestaat. Koploper is Quick Amersfoort met negen punten uit zes wedstrijden. Storks heeft tot nu toe vier punten verzameld.

Komende tegenstander

Voor de komende week is Sparks Haarlem de tegenstander. De eerste ‘thuis’wedstrijd staat voor komende donderdag in Haarlem op het programma en de derde en laatste wedstrijd wordt zondag 4 september in Kijkduin, aanvang: 13.00 uur afgewerkt. De Haarlemmers nemen op dit moment de laatste plaats in met drie punten uit zes wedstrijden.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search