Silicon Storks houdt twee punten over aan drieluik met Hoofddorp Pioniers

 In KNBSB, Storks in de media, Topsport
Redactie: Rob Blankenstein voor haagsetopsport.nl
Foto’s: Robert Bos

Na de 15 – 2 nederlaag afgelopen donderdag in en tegen Hoofddorp Pioniers eindigde het tweede duel zaterdag in Kijkduin in een 2 – 20 afstraffing maar zondag herstelde de Hagenaars zich bewonderenswaardig door met een 0 – 4 winst uit Hoofddorp te vertrekken.

Zaterdag

In de 1e inning nam de thuisploeg nog een 2 – 0 voorsprong door punten van linksvelder Edvin Yrausquin en rechtsvelder Sigmar Eustacia. Hierna was het alleen nog maar de bezoekers die de wedstrijd dicteerden. In de 2e inning kwamen er al vijf mensen over de Haagse thuisplaat gevolgd door vier man in de 4e inning en in de 5e inning kreeg de thuisploeg liefst elf punten om de oren zodat er na deze inning al een 2 – 20 stand op het scorebord stond wat tevens na zeven innings de eindstand was.

Pitchers

Voor de Kijkduinbewoners begon Twan Naessens op de heuvel die na één inning en twee man werd afgelost door Kevin van Veen die het twee innings en één man volhield. Bij de stand 2 – 9 mocht David van Heyningen het overnemen maar in de periode dat hij op de heuvel stond kreeg hij twee man tegenover zich waarbij hij liefst elf mensen over de thuisplaat zag komen en het scorebord inmiddels een stand van 2 – 20 in het voordeel van de bezoekers aangaf. Linksvelder en verantwoordelijk voor één van de twee punten voor Storks Edvin Yrausquin gooide de wedstrijd uit en in de twee innings plus één man zag hij geen Pionier mensen meer over de thuisplaat komen.

lees het hele artikel

Recent Posts

Start typing and press Enter to search