Seizoensafsluiter met Silicon Toernooi

 In Vereniging

Het eerste Silicon Toernooi voor bedrijven-, familie- en andere teams past in een lange Storks traditie. Al vele tientallen jaren is dit gezelligheidstoernooi dé seizoensafsluiter op het Schapenatjesduin. Van de vijf (en een half) deelnemende teams mocht de pret niet worden gedrukt. Het halve team leende hier en daar wat spelers. En zo zag het deelnameveld er toch nog alleraardigst uit: met het Silicon bedrijfsteam, een ouderteam, een vriendenteam en een familieteam. En natuurlijk onze uitblinkers: het G-team!

Tekst loopt door na foto’s. Alle foto’s vind je in het speciale, uitgebreide album

Invalid slider ID or alias.

 

Met muziek, een kort maar krachtige opening van de voorzitter, een nasi menuutje als lunch en het zonnetje. Wat wil een mens nog meer? Spelen! Nu gespeeld werd er! Fanatiek, gezellig, paaltje erbij, een vangbal hier een homerun daar, helemaal fantastisch!

En als dan een dame van de G honkbal staat te pitchen namens Silicon in de finale, tegen HB1 ( plus mooi uitgedoste vriendinnen), een vader z’n eigen zoon uit tikt, omdat hij het spelletje ook snapt en we een super scheids hebben uit het familieteam, kunnen we spreken van een geslaagde dag. Wouter Garot de man achter Silicon deelde de door Silicon zelf ontworpen en gemaakte wisselbokaal uit! T shirts van Silicon voor het G honkbalteam en de beker voor HB1. Iedereen graag tot ziens in 2019!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search