NK begint nu echt voor The Hague Royals

 In NK Little League, Teams

De The Hague Royals zijn volop in voorbereiding op het NK Little League. Er werd eind april nog een keer getraind (bij Catch) waarbij vooral aan de individuele skills en drills werd gewerkt. En er werden 2 oefenwedstrijden gespeeld tegen sterke tegenstanders: Storks HB2 en Tsunami Junioren. De The Hague Royals-spelers lieten in beide wedstrijden enkele goede staaltjes honkbal zien, maar er waren ook de nodige leermomenten. Maar daar zijn oefenwedstrijden ook voor…

Komende vrijdag(avond) 13 mei is dan de laatste activiteit voordat het toernooi begint. Op Storks krijgt het team een teambuilding aangeboden om de spelers en coaches nog meer een eenheid te laten zijn. Tijdens deze avond krijgen spelers en coaches ook hun “hoodies” uitgereikt met daarop de naam van de sponsor die het team inmiddels heeft gevonden: Totaalwarmte.nl. Dit bedrijf uit Alphen a/d Rijn heeft ervoor gezorgd dat het team er fraai uniform uitziet buiten de wedstrijden en heeft ook een bijdrage geleverd aan de kosten voor de “juichshirts” van de ouders en andere fans.

En dan gaat het NK Little League dus zaterdag 14 mei van start met de eerste 2 poulewedstrijden. Op de velden van BSC Almere ’90 spelen de Royals om 11.45 uur tegen het team van Oost (de Mustangs) en om 15.15 uur tegen Noord-Holland. Op 18 juni wordt dan in Hoofddorp het toernooi voortgezet met de 3e poulewedstrijd tegen Noord. Maar voorlopig eerst maar eens komende zaterdag laten zien waar we staan in Almere. We hopen dat veel publiek (ook van Storks) “onze” jongens komen aanmoedigen!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search