Met Baseball5 de winter door

 In KNBSB

4 november 2021

Ons seizoen is alweer afgelopen en voor sommigen duurt de winter nu al te lang. Slaan met een knuppel in de kou is niet fijn en een handschoen past moeilijk over je wanten. Maar baseball5 is nu dé ideale sport: All you need is a ball!

Ga juist nú lekker buiten trainen met de jeugd! Op de club, in de wijk en op het schoolplein! Baseball5 leent zich perfect voor een leuke, actieve én laagdrempelige sportactiviteit. Het enige wat je nodig hebt is een bal, enthousiaste spelers en een klein beetje ruimte!

Hoe speel je Baseball5?
Baseball5 speel je met 2 teams van 5 spelers en in 5 innings. Knuppels en handschoenen zijn niet nodig. In het kleine veld, al simpel uit te zetten met een krijtje, breng je de bal het veld in met je hand, verwerk je de bal met je handen en vang je met je handen. Tip: speel snelle, dynamische wedstrijdjes zodat je geen kou vat en zorg voor een kop warme drank na afloop! Check alle spelregels en Let’s GoPlay5!

Wat heb je nodig?
De speciale Baseball5 bal is rubberachtig en stuitert goed. Zacht genoeg om te slaan en te vangen met blote handen, maar hard genoeg om te gooien. Geen Baseball5 bal bestellen? Wees creatief en speel met bijvoorbeeld een tennisbal!

Bestel de Baseball5 Playkit!


Speel Baseball5 als een pro en bestel de officiële Baseball5 Playkit! Met al deze gadgets wordt Baseball5 nóg leuker! De PlayKit is een kleine bucket en bevat de volgende materialen:

– 5 officiële Baseball5 ballen

– Een thuisplaat om als beginpunt van je veld te gebruiken

– Een doosje met vier krijtjes, om je veld uit te tekenen wanneer je op het asfalt speelt

– Een spelregelkaart

Veel plezier met Baseball5! Laat ons weten hoe jij deze winter Baseball5 speelt en tag @Baseball5NL op instagram. Deel ook jouw posts op social media en gebruik de hashtags #playeverywhere, #playbaseball5 en #baseball5. Zo inspireren we elkaar!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search