Meesters Makelaars sponsor Storks

 In Vereniging

Tijdens het jubileumweekend tekenden Storks penningmeester Carline van Gaalen en voorzitter Freek Dekker een sponsorovereenkomst met Ramon Meesters. Met dank aan ‘dealmaker’ Michaël Wagemaker die de sponsoring namens Storks heeft opgepakt. De kersverse sponsor stelt zich zelf voor:

Beste Storksleden,

Jullie zullen het inmiddels wel hebben gezien, de reclameborden van Meesters Makelaars rondom het terras van de kantine? Ik hoop dat ze niet als storend door jullie worden ervaren?

Ik ben Ramon Meesters, de vader van Leandro (pupil) en echtgenoot van Milagros Meesters (damesteam softbal). Beiden zijn ze actief lid bij Storks en hebben het er héél erg naar hun zin. Toenhet bestuur aangaf dat ze op zoek was naar extra inkomsten uit sponsoractiviteiten vond ik dat een hele mooie kans om iets extra’s te doen voor de club.

Storks is een club met veel traditie en met een hele lange geschiedenis. Juist op de dag, dat de club haar 65ste jaar van haar bestaan vierde, werden de borden met Meesters Makelaars aan jullie gepresenteerd. Dat de club dit precies op zijn 65ste verjaardag voor mij deed, dat pakt me enorm.

Mijn drijfveren om te adverteren zijn enerzijds commercieel, maar anderzijds ook filantropisch van aard. Ik hoop natuurlijk, dat ik door mijn reclame extra (Storks) klanten mag gaan helpen bij het aankopen, verkopen, huren of verhuren van een woning. Nu ben ik zelfstandig ondernemer en weet dus als geen ander dat er geen garanties zijn voor succes… 😉 Maar dan nog, het blijft een goede investering, want het komt ten goede van de club waar mijn vrouw en zoontje het zo geweldig naar hun zin hebben.

Contract getekend

Wat kan ik nog meer over mezelf vertellen?

Ik ben dus makelaar, gespecialiseerd in de verkoop en aankoop van woningen. Ook doe ik taxaties die erkend worden door banken voor het verstrekken van hypotheken. Daarnaast gaat een groot deel van mijn vrije tijd op aan mijn vrijwilligerswerk als voorzitter van Wijkberaad Houtwijk en als lid van ‘De Commissie Loosduinen’. Beide organisaties kunnen worden beschouwd als een afvaardiging van de bewoners om hun belangen te dienen in gesprekken met stadsdeelkantoor Loosduinen, de gemeenteraad en het College van B&W. Daardoor weet ik natuurlijk als
geen ander, wat er speelt in stadsdeel Loosduinen. En die kennis komt natuurlijk automatisch ten goede van mijn klanten uit dit gebied. Omdat ik in Spanje heb gestudeerd en gewerkt, én omdat mijn vrouw uit Cuba komt, spreek ik ook heel goed (bijna vloeiend) Spaans. Een detail welke positief van pas komt bij het zakendoen met expats uit Zuid-Amerika en Spanje.

Wil je meer over mijn kantoor weten en wat mijn klanten van mij vinden?

Kijk dan op www.meestersmakelaars.nl.
Ook op facebook ben ik te volgen: https://www.facebook.com/meestersmakelaars/

En als je wilt bellen, doe dat dan op mijn mobiel, dat gaat het snelst: 06- 280 240 77.

Met hele vriendelijke groet, Ramon Meesters

Recent Posts

Start typing and press Enter to search