Jeugd via bootcamp klaar voor naseizoen

 In Jeugd

Samenwerkende verenigingen in cluster Den Haag waren op zoek naar een groter aanbod voor extra trainingsmogelijkheden voor de soft- en honkbaljeugd in de Haagse regio. Dat doen we door, sinds afgelopen vrijdag, regelmatig jeugdclinics te organiseren op de eigen verenigingen. De eerste honkbal bootcamp van vrijdag 18 augustus op Storks was een doorslaand succes.

Ruim 50 pupillen en aspiranten hadden zich opgegeven en werden die middag door vijf honkbalprof’s van team Kingdom of the Netherlands getraind op diverse technische vaardigheden: honklopen door Christian Diaz, outfield-training door Dwayne Kemp, pitching skills door Kevin Kelly en Diegomar Markwell en slagtraining door Gianison Boekhoudt. De foto’s van het bootcamp geven een impressie hoe hard alle deelnemers hebben gewerkt en hoe ze hebben genoten.

De volgende mogelijkheid om een clinic te volgen is op 22 september aanstaande bij Blue Birds in Delft. Ook wordt gewerkt aan een softbal clinic. Via diverse nieuwskanalen van de verenigingen worden de clinics aangekondigd.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search