INFO: Storks 70 jaar – zaterdag 25 juni 2022

 In Teams, Vereniging

Beste coaches, trainers en team managers,

Op zaterdag 25 juni viert Storks het 70 jarige bestaan van de club! Deze feestelijk dag zijn er onderlinge potjes honk- en softbal met al onze leden, wellicht afgewisseld met competitiewedstrijden van onze eerste teams, een heerlijke BBQ en feest in de avond voor jong en oud.. Hier vind je het wedstrijdschema van de dag.  Op het eerste heren honkbal team na), zijn de andere teams in principe vrij gepland van de competitiewedstrijden, de twee U15 uitwedstrijden worden verplaatst.

Om deze dag te realiseren, hebben we hard de hulp nodig van alle teams en leden! Wanneer iedereen zijn steentje bijdraagt, maken we het met zijn allen tot een succesvolle dag! We hebben daarom ieder team ingedeeld voor ten minste 1 bar/keuken/BBQ dienst en scheidsrechters beurt. Hier vinden jullie een tijdschema met de indeling (scheidsbeurten volgt nog). Aan jullie het verzoek om ervoor te zorgen dat de dienst bezet is. Onderling ruilen is wat ons betreft geen probleem, maar geef het ajb even aan zodat we een up-to-date schema hebben. Let op: vanaf 18 jaar mag je bar- en keukendienst draaien.

Alle leden en oudgedienden zijn van harte welkom! Weet je iemand die we echt niet mogen vergeten om uit te nodigen? Geef het aan ons door via deze link.

We houden jullie uiteraard op de hoogte over de voortgang en zullen updates geven op de website en in de komende nieuwsbrieven. Mochten er voor nu vragen zijn, dan beantwoorden wij deze graag.

Met vriendelijke groet,
De evenementen commissie
Brenda, Eline en Janine

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search