het periodiek testen van spelers, stafleden en arbitrage

 In Topsport, Vereniging

Om aan de voorwaarden te voldoen die er gesteld zijn door de Rijksoverheid,  1) het organisatorisch kunnen regelen conform het ‘protocol topcompetities’ en 2) het periodiek testen van spelers, stafleden en arbitrage zijn er vrijwilligers nodig die er voor zorgen dat deze voorwaarden precies worden nageleefd zodat er volgens de regels gespeeld kan worden in de topcompetitie honkbal.

Daarom zie je ook 2 tot 3 keer per week een tweetal blauwe poppetjes door de Storks kantine heen schuifelen met heel veel snel-test kits om alle spelers, stafleden en arbitrage te testen op “negativiteit” 😉 voorafgaande aan de wedstrijden  of trainingen.

De blauwe poppetje mogen best genoemd worden en bedankt worden om hun inzet zodat er veilg en gezond gesport kan worden op Storks of één van de andere honkbalvelden.

Daarom: Petra Langenkamp en Bianca van Leeuwen namens een ieder die Storks een warm hart toe draagt bedankt voor jullie inzet.

ps

Storks is nog steeds op zoek naar vrijwilligers dus schroom niet en neem contact op met Storks via infostorks9@gmail.com

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search