Even voorstellen 2

 In Vereniging

Ik ben Jeroen Kwakernaak, 52 jaar, getrouwd met Marjory, en vader van 1 zoon en 2 dochters: zoon Lucas heeft gehonkbald bij Storks, en dochters Julia (Pioniers) en Liz (Storks JSB) spelen beide softbal.
Zelf loop ik sinds 1976 rond op Storks. Begonnen in de pupillen honkbal en met hulp van coaches als Ton Koks, Tinus Jongert en Gerard van Zijverden de pupillen, aspiranten en junioren doorlopen. Met de aspiranten en junioren teams meerdere malen voor het kampioenschap van Nederland gespeeld, en in 1983 met de junioren ook kampioen geworden. Ik heb 4 jaar in Nederlandse jeugdteams gespeeld en ben vanuit Storks HB1 gaan spelen bij Feyenoord in Rotterdam (later Sparta/Feyenoord).
Na wat buitenlandse omzwervingen, ben ik in 2008 bij de softbalteams van beide dochters gaan coachen, en heb ik nog een jaartje honkbal aspiranten gecoacht. Sinds 2012 weer gaan softballen bij de mannen van HSB2.
Tenslotte ben ik werkzaam bij famliebedrijf Van Oord, waar ik me bezig hou met de ontwikkeling/bouw van offshore windparken in Engeland, Ierland en de USA.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search