Een nieuwe secretaris op Storks – Sjoerd Sennema

 In Vereniging

Even voorstellen: Een nieuwe secretaris op Storks – Sjoerd Sennema

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 29 maart jl. ben ik,  Sjoerd Sennema gekozen als secretaris in het bestuur van Storks. Graag stel ik mij dan ook even voor, 43 lentes jong en getrouwd met Erika wonen we met onze twee zonen Ruben en Thomas op een steenworp afstand van Storks. Al jaren speel ik zelf in Heren Softbal 2 en ken hiermee de softbaltak van Storks goed. Daarnaast is het afgelopen jaar mijn oudste zoon Ruben gaan spelen bij het Beeball team en heeft hij dit jaar de stap naar de U12-2 gemaakt. Kleine jongens worden groot. Naast dat ik jaren bij HSB 2 betrokken ben heb ik meer dan 20 jaar een actieve rol gehad bij Scouting groep de Mohicanen als leiding en bestuurslid. Graag wil ik deze ervaring en kennis inzetten bij Storks om samen met jullie onze club zowel sportief als recreatief verder te brengen! Ik heb er super veel zin in om met het bestuur en met jullie deze uitdaging aan te gaan.

Tot snel op Storks

Recent Posts

Start typing and press Enter to search