Naamloos-1
 • Seppe Keus
  Seppe Keus Bestuurslid Accomodatie

  Sinds 1989 loop ik al rond bij Storks, in eerste instantie om mijn drie kinderen te begeleiden bij hun favoriete gekozen sport. Mick en Geordie zijn bij de Peanuts opgeklommen tot en met de junioren…..tja dan komen er andere interesses en kiezen de boys hun eigen weg. Dochter Jonet speelt nog steeds bij Storks, momenteel in Softbal Dames 2. En daar is vorig jaar mijn schoondochter Emma Pels aan toegevoegd. Zelf ben ik van huis uit een voetballer (ADO, ANWB en Paraat), speelde graag een potje tennis en een lange periode hardgelopen bij Haag Atletiek. Nu spelend in het volleybalteam van de Vogelwijk. Na een actieve loopbaan van 45 jaar bij de ANWB ga ik mijn tijd nu zelf indelen met ondersteuning van mijn opgebouwde pensioen. Vele functies gehad bij de ANWB w.o. Autotester voor de Autokampioen en de laatste 7 jaar als Senior Accountmanager bij het Test- en Trainingscentrum in Lelystad. Als vrijwilliger heb ik mij de laatste 5 jaar ingezet voor de VVE Groot Houtrust (82 appartementen), eerst als bestuurslid en de afgelopen jaren in de Technische Commissie.

 • Ramon Meesters
  Ramon Meesters Secretaris

  Makelaar Ramon Meesters is niet alleen sponsor ook secretaris van Storks. Hij wil met het bestuur de club steviger op de kaart te zetten door evenwichtige ledengroei op alle niveaus.

  Milagros, Ramons’ vrouw, speelt softbal en Leandro (12), de jongste van twee zonen speelt honkbal. Ramon kent Den Haag en de omgeving van Storks goed. Niet alleen als makelaar, maar ook als voorzitter Wijkberaad Houtwijk en sinds kort als secretaris van de Commissie Loosduinen. Beide organisaties zetten zich in voor het welzijn van de bewoners. Daardoor is hij kind aan huis bij de ambtenaren op het stadsdeelkantoor en noemen de wethouders hem bij zijn voornaam. Die goede contacten komen nu ook Storks van pas!

  Ramon rekent op een pittige functie: je moet als secretaris altijd aanspreekbaar zijn. Door de bond, maar vooral ook door de leden. “Het zal nog wel wat inwerktijd vergen. Maar spreek me gerust aan voor een praatje. Ook over je zorgen of je wensen! We komen er samen vast uit.”

 • Ronald van Wijk
  Ronald van Wijk Voorzitter

  Ronald van Wijk nam in maart 2018 het stokje over als nieuwe voorzitter van Storks. Met een stevige bestuurlijke achtergrond in zowel het onderwijs als in het ‘Haagse’ hoopt hij Storks een stap verder te brengen. “Ik ga inzetten op nog meer vrijwilligers en nog meer professionaliteit. Dus de structuur in de praktijk brengen. Zorgen dat de bereidwilligheid om iets te doen omhoog gaat. Tegelijkertijd wil ik mensen de ruimte geven om met eigen ideeën te komen en die uit te voeren. Met elkaar bouwen we de club op.” Van Wijk speelde een paar jaar recreatief softbal bij Storks. “Dit doe ik, omdat ik van deze club houd. En ik vind reuring leuk. Een type dat op de winkel past, ben ik zeker niet”, aldus Van Wijk, die ook het damessoftbal een nieuwe impuls wil geven.

 • Ton de Jager
  Ton de Jager Bestuurslid Sportzaken

  Na 25 jaar weer terug om Storks verder te helpen. In 1959 is Ton gestart als Storks jeugdlid, een andere tijd! Slechts één jeugdteam, handschoen lenen bij de penningmeester en spelen op een voetbalveld. In 1965 debuteert Ton in Honkbal 1 en is hij één van de eerste internationals. Van 70 tot 78 speelt hij bij Haarlem Nicols en is o.a. 2 keer winnaar van de Europa Cup. In 1978 zijn carrière voortgezet bij Storks en afgerond met coaching Honkbal 1 in de jaren 87 t/m 90, Coach of the Year award ontvangen in 1990. Recent met pensioen gegaan en daarvoor was hij Academiedirecteur bij De Haagse Hogeschool.

 • Carline van Gaalen
  Carline van Gaalen penningmeester

  Carline van Gaalen is sinds mei 2016 de nieuwe penningmeester van Storks. We zijn heel blij met haar komst. Zij is voor ons geen onbekende. Als moeder van Floris en Sophie staat ze regelmatig bij de wedstrijden van HB Pupillen 1 en van Dames 1. Maar ook rond toernooien en evenementen is zij vaak op Storks. Carline is eerder penningmeester geweest bij een zeilvereniging. Ze werkt al jaren bij Shell én is al lang actief bij een toneelvereniging.

tekstvak
 • Sander Lustenhouwer
  Sander Lustenhouwer Honkbalwedstrijdsecretaris (junioren en aspiranten)

  Als honkbalspeler van kinds af aan kan ik zeggen dat ik het spelletje redelijk heb leren kennen. Ooit begonnen bij Geinoord (daarna Nieuwegein Diamonds) en met enige omzwervingen en blessureleed ben ik een aantal jaren geleden in Den Haag en bij Storks geland. Tussendoor heb ik nog gespeeld (en gecoacht, en bestuur mogen zijn) bij de studentenclub HitManics in Delft. Daar ben ik weer van het honkbal gaan genieten.

  Inmiddels verzorg ik ook met plezier het wedstrijdsecretariaat voor de Storks junioren en aspiranten honkbalteams. Ik kijk weer uit naar een sportief geslaagd, maar vooral ook leuk seizoen!

  Aangezien ik zelf nog speel bij de honkbal heren van Storks ben ik ook regelmatig op Storks te vinden. Meestal hang ik dan ergens rond het tweede honk uit, of met een drankje bij de kantine.

 • Sandra van Reenen
  Sandra van Reenen Softbalwedstrijdsecretaris

  Van circa mijn 16e tot 23e heb ik gesoftbald bij Ado. Jaren later deed mijn zoontje mee met een kennismakingscursus honkbal via de gemeente – vijf lessen voor tien gulden – en was verkocht. Via Wings, dat doorging als Losdun Lakers, dat doorging als AdoLakers, kwam hij bij Storks terecht. Nu speelt hij bij Heren 2. En ik ga nog steeds zoveel mogelijk kijken.

  Toen Twan ging honkballen, ging ik ging weer softballen, bij Wings, Losdun Lakers en AdoLakers. Na het opheffen van AdoLakers heb ik nog één training bij Red Lions meegedaan maar ik had een gescheurde schouderpees en kon niet meer gooien. Helaas helaas want wat blijft het een leuk spel, en wat kan het spelen in een team gezellig zijn.

  Voor het wedstrijdsecretariaat softbal kun je dus bij mij terecht, ik hoop op een prettige samenwerking.

 • Petra Langenkamp
  Petra Langenkamp Honkbalwedstrijdsecretaris (senioren)

  Ik ben getrouwd met Fred, de coach van junioren 3 en moeder van Chris. Ik ben regelmatig op Storks omdat ik het heerlijk vind om lekker in de kantine te rommelen op drukke dagen. Daarbij vind ik het helemaal leuk om naar wedstrijden te kijken. Meestal naar de wedstrijden waar Chris in meespeelt maar ook bij de wedstrijden van Heren1 zit ik graag te kijken. En zo af en toe klim ik na de wedstrijd in de pen om de wederwaardigheden, bloopers of onwijs gave stunts met een groter publiek te delen.
  Mocht er iets zijn,  schroom niet en spreek me gewoon aan. Tijdens de wedstrijden ben ik meestal te vinden met het scoreblok op schoot en, bij voorbaat excuses voor de woordkeus, met mijn bek in het hek om vooral niets te missen.
  Op naar een mooi sportief seizoen zou ik zeggen, met weinig regen en dus weinig afzeggingen waardoor er opnieuw ingepland moet gaan worden …

 • VACATURE
  VACATURE Wedstrijdsecretaris Pupillen en Beeball

Start typing and press Enter to search