Naamloos-1
 • Bestuurslid Accomodatiezaken

  Deze vacature staat momenteel open

  Taken zijn o.a. het opstellen van het onderhoudsplan voor de accommodatie (incl.clubhuis, kleedkamers), het afstemmen met Gemeente en KNBSB.

  Het aansturen van de onderhoudsvrijwilligers (Durmazon), de ICT (Wifi, alarm, kassa), zaalhuur honkbal/softbal en het materiaal

  Competenties: communicatief vaardig, sociaal vaardig, kennis van onderhoud opstallen, breed netwerk in bouw, ICT kennis

  Tijdinschatting: gemiddeld 4 uur/week

 • Wouter Jongepier
  Wouter Jongepier Secretaris

  Sinds 2016 betrokken bij Storks als vader van Tristan, speler van de Beeball Majors. Staat niet alleen als toeschouwer langs de lijn maar soms ook als assistent coach van de Majors. Om de club te helpen meldde Wouter zich 2 jaar later bij het bestuur en is sindsdien de nieuwe secretaris. Houdt van (bijna) alle sporten, heeft geen actieve honkbalhistorie, doet wel aan voetbal (HBS), hardlopen en kitesurfen. Werkt sinds 2009 als beleidsadviseur bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties aan onder andere de organisatie van de verkiezingen.

 • Ronald van Wijk
  Ronald van Wijk Voorzitter

  Ronald van Wijk nam in maart 2018 het stokje over als nieuwe voorzitter van Storks. Met een stevige bestuurlijke achtergrond in zowel het onderwijs als in het ‘Haagse’ hoopt hij Storks een stap verder te brengen. “Ik ga inzetten op nog meer vrijwilligers en nog meer professionaliteit. Dus de structuur in de praktijk brengen. Zorgen dat de bereidwilligheid om iets te doen omhoog gaat. Tegelijkertijd wil ik mensen de ruimte geven om met eigen ideeën te komen en die uit te voeren. Met elkaar bouwen we de club op.” Van Wijk speelde een paar jaar recreatief softbal bij Storks. “Dit doe ik, omdat ik van deze club houd. En ik vind reuring leuk. Een type dat op de winkel past, ben ik zeker niet”, aldus Van Wijk, die ook het damessoftbal een nieuwe impuls wil geven.

 • Ton de Jager
  Ton de Jager Bestuurslid Sportzaken

  Na 25 jaar weer terug om Storks verder te helpen. In 1959 is Ton gestart als Storks jeugdlid, een andere tijd! Slechts één jeugdteam, handschoen lenen bij de penningmeester en spelen op een voetbalveld. In 1965 debuteert Ton in Honkbal 1 en is hij één van de eerste internationals. Van 70 tot 78 speelt hij bij Haarlem Nicols en is o.a. 2 keer winnaar van de Europa Cup. In 1978 zijn carrière voortgezet bij Storks en afgerond met coaching Honkbal 1 in de jaren 87 t/m 90, Coach of the Year award ontvangen in 1990. Recent met pensioen gegaan en daarvoor was hij Academiedirecteur bij De Haagse Hogeschool.

 • Carline van Gaalen
  Carline van Gaalen penningmeester

  Carline van Gaalen is sinds mei 2016 de nieuwe penningmeester van Storks. We zijn heel blij met haar komst. Zij is voor ons geen onbekende. Als moeder van Floris en Sophie staat ze regelmatig bij de wedstrijden van HB Pupillen 1 en van Dames 1. Maar ook rond toernooien en evenementen is zij vaak op Storks. Carline is eerder penningmeester geweest bij een zeilvereniging. Ze werkt al jaren bij Shell én is al lang actief bij een toneelvereniging.

tekstvak
 • Sander Lustenhouwer
  Sander Lustenhouwer Honkbalwedstrijdsecretaris (junioren en aspiranten)

  Als honkbalspeler van kinds af aan kan ik zeggen dat ik het spelletje redelijk heb leren kennen. Ooit begonnen bij Geinoord (daarna Nieuwegein Diamonds) en met enige omzwervingen en blessureleed ben ik een aantal jaren geleden in Den Haag en bij Storks geland. Tussendoor heb ik nog gespeeld (en gecoacht, en bestuur mogen zijn) bij de studentenclub HitManics in Delft. Daar ben ik weer van het honkbal gaan genieten.

  Inmiddels verzorg ik ook met plezier het wedstrijdsecretariaat voor de Storks junioren en aspiranten honkbalteams. Ik kijk weer uit naar een sportief geslaagd, maar vooral ook leuk seizoen!

  Aangezien ik zelf nog speel bij de honkbal heren van Storks ben ik ook regelmatig op Storks te vinden. Meestal hang ik dan ergens rond het tweede honk uit, of met een drankje bij de kantine.

 • Sandra van Reenen
  Sandra van Reenen Softbalwedstrijdsecretaris

  Van circa mijn 16e tot 23e heb ik gesoftbald bij Ado. Jaren later deed mijn zoontje mee met een kennismakingscursus honkbal via de gemeente – vijf lessen voor tien gulden – en was verkocht. Via Wings, dat doorging als Losdun Lakers, dat doorging als AdoLakers, kwam hij bij Storks terecht. Nu speelt hij bij Heren 2. En ik ga nog steeds zoveel mogelijk kijken.

  Toen Twan ging honkballen, ging ik ging weer softballen, bij Wings, Losdun Lakers en AdoLakers. Na het opheffen van AdoLakers heb ik nog één training bij Red Lions meegedaan maar ik had een gescheurde schouderpees en kon niet meer gooien. Helaas helaas want wat blijft het een leuk spel, en wat kan het spelen in een team gezellig zijn.

  Voor het wedstrijdsecretariaat softbal kun je dus bij mij terecht, ik hoop op een prettige samenwerking.

 • Petra Langenkamp
  Petra Langenkamp Honkbalwedstrijdsecretaris (senioren)

  Ik ben getrouwd met Fred, de coach van junioren 3 en moeder van Chris. Ik ben regelmatig op Storks omdat ik het heerlijk vind om lekker in de kantine te rommelen op drukke dagen. Daarbij vind ik het helemaal leuk om naar wedstrijden te kijken. Meestal naar de wedstrijden waar Chris in meespeelt maar ook bij de wedstrijden van Heren1 zit ik graag te kijken. En zo af en toe klim ik na de wedstrijd in de pen om de wederwaardigheden, bloopers of onwijs gave stunts met een groter publiek te delen.
  Mocht er iets zijn,  schroom niet en spreek me gewoon aan. Tijdens de wedstrijden ben ik meestal te vinden met het scoreblok op schoot en, bij voorbaat excuses voor de woordkeus, met mijn bek in het hek om vooral niets te missen.
  Op naar een mooi sportief seizoen zou ik zeggen, met weinig regen en dus weinig afzeggingen waardoor er opnieuw ingepland moet gaan worden …

 • Martin van Werven
  Martin van Werven Wedstrijdsecretaris Pupillen en Beeball

  Ik vind het erg leuk om het wedstrijdprogramma voor deze teams in goede banen te leiden en het is extra leuk dat we het wedstrijdsecretariaat nu met een team oppakken. Ik heb twee honkballende zoons bij Storks; Luuk van 10 speelt bij de Pupillen 1 en Gijs van 8 speelt bij de Majors. Zelf ben ik werkzaam als project manager in de energiesector en ik mag graag een stukje hardlopen en een potje squashen. De ontspannen sfeer en gezelligheid bij Storks geven een prettige werkomgeving en we gaan er een heel mooi seizoen van maken!

Start typing and press Enter to search