STORKS DEELT DE PUNTEN MET HET HAARLEMSE ONZE GEZELLEN

 In Storks in de media, Teams

STORKS DEELT DE PUNTEN MET HET HAARLEMSE ONZE GEZELLEN

Redactie: Rob Blankenstein voor haagsetopsport.nl

De honkballers van Storks hebben het afgelopen weekend de punten gedeeld met Onze Gezellen uit Haarlem. In Noord – Holland trok de thuisploeg met 6 – 2 aan het langste eind en in de return op zondag in Kijkduin namen de Hagenaars revanche door een 12 – 2 overwinning.    

Zaterdag

In de eerste ontmoeting op het Van Aart Sportpark  in Haarlem begon Rik van Zwet voor de Kijkduinbewoners als startend pitcher. De Hagenaar werd een paar keer hard geraakt  en mede door een paar keer vier wijd kwam Onze Gezellen op een ruime voorsprong (6 – 0). Hierna nam Matthew Suijker het voor de bezoekers op de werpheuvel over en stond nog maar 1 hit toe in de resterende innings dat hij de verdediging aanvoerde. Aanvallend deed de ploeg uit Kijkduin wel wat terug maar lieten te veel lopers op de honken achter waardoor de achterstand niet meer goed gemaakt kon worden waarna pas in 8e inning de Schapenatjesduinbewoners wel iets terug konden doen.

Twee punten

Na een dubbel van Luuk van Leent (normaal uitkomend in Storks 2) leverde dat twee punten op  maar het was niet genoeg om de 6 – 2 nederlaag nog te voorkomen.

Lees verder

Recent Posts

Start typing and press Enter to search