SILICON STORKS BLIJFT PUNTLOOS TEGEN LANDSKAMPIOEN L&D AMSTERDAM

 In KNBSB, Storks in de media, Topsport

Na de 13 – 1 nederlaag afgelopen donderdag in de eerste ‘thuiswedstrijd’ die afgewerkt werd op het terrein van Curaçao Neptunus in Rotterdam stonden er afgelopen weekend nog twee wedstrijden op het programma. Zowel zaterdag als zondag gingen de Hagenaars ruim onderuit.

Tweede duel zaterdag in Amsterdam 

Evenals het eerste duel was deze wedstrijd ook in acht innings beslist omdat er een verschil was van tien punten. Na drie innings had de thuisploeg al een  9 – 1 voorsprong genomen waarbij het punt voor de Kijkduinbewoners werd binnengelopen door Raibiently Mercalina. In de 8e inning voegden de Asterdammers daar nog twee punten aan toe zodat er een 11-1 eindstand op het scorebord te lezen viel.

Pitchers

Voor het team van coach Eugene Henson waren David van Heyningen en Twean Naessens degene die de pitching voor hun rekening namen. Van Heyningen bleef twee ininngs staan en Naessens hield het vijf innings plus één man vol. Gezamenlijk gooiden ze 151 ballen waarvan er 76 als strike genoteerd konden worden. In totaal maakte de Hagenaars tien (veld) fouten.

 

lees het hele artikel

Recent Posts

Start typing and press Enter to search