Opening Day 28 april

 In Topsport

coach Dunlop

Silicon Storks, dat dit seizoen na 38 jaar weer uit komt in de Honkbal Hoofdklasse, ontmoet op zaterdag 28 april op Kijkduin als eerste tegenstander in de competitie de Oosterhoutse ploeg Glaskoning Twins.

Storks is niet van plan om zich te laten intimideren door ervaren tegenstanders. De doelstelling is dan ook om vijfde te worden. Coach Aldric Dunlop: “Wij zijn een lastige ploeg om tegen te spelen. We hebben veel snelheid en een gevaarlijke slagploeg. En we gaan echt honkbal spelen. Dus lopen, stelen en stoten. We gaan niet op van die lange klappen wachten maar als we de kans krijgen pakken we ze.” Dunlop noemt de teamspirit van Storks als belangrijkste wapen. Nergens heb ik zo’n hechte band tussen spelers gezien als hier. Broederschap, ontspanning en plezier, gekoppeld aan een vechtersmentaliteit. Ze hebben echt alles voor elkaar over. In het veld maar ook daarbuiten. Wij gaan laten zien dat we in de Hoofdklasse thuishoren.”

Tijdens Opening Day wordt de eerste bal om 14:30 uur geworpen door Wouter Garot, oud voorzitter van Storks én directeur van naamsponsor Silicon.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search