Hallo Storkies

Alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar. Wederom een vreemd jaar. Door de corona werd 2021 een jaar waarin heel veel aanpassingsvermogen, geduld en medewerking van iedereen werd gevraagd.

Er waren geen oefenwedstrijden, zelfs even geen bruikbare douches, we mochten wel spelen, niet spelen, weer wel spelen maar met testen, met publiek, zonder publiek, weer wel publiek met looproutes. Maar met medewerking van iedereen hebben we toch mooie dagen op en rond het veld beleefd. De herdenking van onze oud voorzitter Ronald, voorafgaand aan de eerste wedstrijd in de hoofdklasse, was mooi en indrukwekkend. Voor ons, voor de tegenstander en voor de familie van Ronald. In juli mochten we een bruidspaar, met Storks roots, ontvangen die op Storks na 50 jaar hun trouwgelofte opnieuw uitsprak en er aansluitend een coronaproof feest van maakte. Er stonden Storkies in de nationale teams, niet gek voor dat mooie kleine cluppie in de haagse duinen. Toen het weer mochten was het weer gezellig druk rond de velden. Er zijn barbecues georganiseerd en we hebben het seizoen afgesloten met het Silicon toernooi op de enige zonnige dag in een grijze, natte, druilerige week. Na ruim een jaar weer vrolijke gezichten en gezellige drukte op het terrein, gezelligheid met lekker eten en drinken. Het had wat coronavoeten in de aarde om alles in goede banen te leiden maar met zijn allen hebben we er een feest van gemaakt.

We kijken dus terug op een bewogen jaar en iedereen kijkt uit naar het volgende seizoen met de hoop dat dit weer een normaal seizoen mag worden. Een seizoen waarin enkel wedstrijden opnieuw ingepland moeten worden, omdat ze verregend zijn en niet omdat ons terrein weer op slot moet door de corona. Een jaar, volop met toernooien, een jeugdkamp en een Gala!

Zo aan het eind van het jaar wil het bestuur iedereen, maar met name alle vrijwilligers, heel hartelijk bedanken voor de positieve inbreng om van dit onmogelijke jaar, zodat er toch nog een succes van kon worden gemaakt. Het bestuur wenst iedereen hele fijne kerstdagen toe en spreekt de wens en hoop uit dat 2022 voor iedereen in alle opzichten een succesvol, mooi, sportief, uitdagend, gelukkig, gezellig en vooral gezond jaar mag worden.

Jeroen, Carline, Fred

Start typing and press Enter to search