NEPTUNUS-STORKS ARE COMING TOGETHER IN 2022…

 In Teams, Vereniging
NEPTUNUS-STORKS ARE COMING TOGETHER IN 2022…

De verenigingen waren er samen al snel uit. Neptunus en Storks bundelen hun krachten in een nieuw te formeren damessoftbalteam, dat in seizoen 2022 zal uitkomen in de 2e klasse.

De twee verenigingen zetten in op een lange termijn samenwerking waarvan dit samengestelde team de eerste stap is. Storks faciliteert hiermee een logische volgende stap in de opleiding van jeugdspeelsters die zich verder willen ontwikkelen. Voor Neptunus is het een opleidingsteam waarmee de aanwas naar het eerste team – dat uitkomt in de hoofdklasse -wordt geborgd. Beide verenigingen zien ook het belang van (jeugd)opleiding en talentontwikkeling in de regio Zuid-West.

Het team bestaat uit jonge en talentvolle speelsters. Zij zijn naast hun spelniveau ook geselecteerd op groeipotentie, inzet en ambitie. Het team is enerzijds een kweekvijver en anderzijds een springplank naar een hoger spelniveau. Er zijn trainingsmomenten die samenvallen met Neptunus 1 en speelsters kunnen meetrainen of meespelen als aanvulling is gewenst. Een aantrekkelijk perspectief.

‘We kijken al enorm uit naar de start van het seizoen’.

Het Team staat altijd open voor een kennismaking met gedreven, talentvolle speelsters.
Benieuwd of je in aanmerking komt voor een plek in dit team? Neem dan snel contact op met Roy Netten via 06 24 555 944 of stuur een email (roynetten@hotmail.nl).

Met sportieve groet,

Jeroen Kwakernaak
Voorzitter Storks

Recent Posts

Start typing and press Enter to search