Jan Overwater overleden

 In Uncategorized

Het is vrijdagmorgen 20 maart en op de groepswhatsapp, hebben wij Storks dames 2&3 nog contact met Jan over wat te doen in het geval van het Coronavirus….

Niet wetend dat dit het laatste is wat we ooit van je zullen zien…

In de middag ontvangen wij het verdrietige bericht dat Jan ons ontvallen is aan een hart stilstand. Woorden schieten tekort…..stilte en verdriet volgen…

Bedankt Jan dat je ons zoveel gegeven hebt…wij zijn onze grootste fan kwijt…rust zacht

Storks dames 2 & 3

 

Verdrietig maar dankbaar voor alles wat hij voor ons en andere heeft betekend, delen wij u mede dat afgelopen vrijdag totaal onverwacht ons markante lid Jan Overwater op 65 jarige leeftijd is  overleden.

Vrijdag had Jan nog contact met zijn “softbalmeiden”. Voor hen ging  hij door het vuur. Jan is jarenlang spelend lid geweest, heeft in het bestuur jarenlang als secretaris opgetreden en was groot fan van HB1. Ook voor de bond heeft hij lang opgetreden als lid van de geschillencommissie.

Als Coach coach van softbaldames 2 en 3 (en wie wist dat niet bij Storks), was Jan altijd in de weer om voor zijn dames op te komen. Ieder onrecht in zijn ogen bestreed hij op zijn kenmerkende wijze. Het bestuur, waaronder ondergetekende, heeft hij regelmatig aangesproken. Fel, betrokken en niet snel tot een compromis bereid; alleen het beste was voor hem van waarde.

Storks verliest een markant lid en dat doet pijn. Jan, wij willen je danken voor je jaren inzet. Rust zacht.

In verband met de Coronauitbraak zal er een zeer beperkte mogelijkheid zijn voor condoleance. In de nabije hopelijk gezonde toekomst zullen wij op gepaste wijze stilstaan bij het overlijden van Jan.

Wij wensen familie en vrienden van Jan sterkte met dit grote verlies.

 

Namens het bestuur van Storks

 

Ronald van Wijk

Voorzitter

Indien er meer over bekend wordt over de mogelijkheid van condoleance, kunt u dat hier lezen.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search