HONKBAL U15-1 2022 MISSCHIEN GEEN KAMPIOEN MAAR WEL EEN MOOI SEIZOEN GEHAD

 In Jeugd, Teams, Vereniging

HONKBAL U15-1 2022 MISSCHIEN GEEN KAMPIOEN MAAR WEL EEN MOOI SEIZOEN GEHAD

Afgelopen maandag heeft het HB U15-1 team het seizoen 2022 op passende wijze afgesloten met een heuse Clownsday training (helaas geen foto’s door alle hectische en hilarische momenten). Maar eerst werd het sportieve seizoen afgelopen zaterdag (02-10) succesvol afgesloten door onze laatste competitiewedstrijd in stijl te winnen met 18 – 2 van Wassenaar/ABF U15-1.

Aan het begin van het seizoen hebben wij tijdens een “pre-season” meeting een aantal doelen gesteld voor het team en voor de spelers individueel. Het doel wat wij als team gesteld hadden was om in de top 3 te eindigen en dat is mooi gelukt door achter Catch en de Braves de 3e plaatst te pakken in de poule. (17 wedstrijden gespeelt waarvan 9 gewonnen, 2 gelijk en 6 verloren)

Een seizoen met verschillende uitdagingen die we als team zijn aangegaan.  En dat hebben wij gisteren op een leuke en gezellige manier afgesloten.

Ik, Vincent aka Vinnieee, ben als coach trots op het team, op de behaalde plek en op de individuele prestatie van spelers dit afgelopen seizoen. Mijn dank naar de mensen en de spelers die ons hier en daar geholpen hebben.

Tot volgend seizoen

Vincent

Recent Posts

Start typing and press Enter to search