Fotoshoot en een goed gesprek

De jeugdteams starten het veldseizoen op zondag 13 maart met professionele foto’s en een goed gesprek. Terwijl alle spelers individueel en als team in uniform door fotograaf Paco van Leeuwen op de foto worden gezet, gaan de ouders in het clubhuis om de tafel. Samen met het bestuur, de jeugd TC, trainers en het teammanagement kijken we vooruit op seizoen 2016. De indeling is als volgt:

09.00 – 10.30 uur: Pupillen softbal, Pupillen honkbal 1 en Pupillen honkbal 2
11.00 – 12.00 uur: Rookies en Majors
12.30 – 14.00 uur: Aspiranten 1, Aspiranten 2, Aspiranten 3, Cadetten, Junioren 1 en Junioren 2 (uitloop van de fotoshoot is mogelijk)

Zorg dat jouw kind niet ontbreekt op de foto!

 

Paco van Leeuwen sloeg in 2013 Heren 1 met een homerun naar de Overgangsklasse. Als trainer/coach is hij nu betrokken bij het team van zijn zoon. Paco is fotograaf voor onder meer huwelijksreportages en websites. Hij maakte onder meer deze stoere portretten van zijn eigen team. Binnenkort brengt Paco zijn studio naar Storks. Hij biedt aan om iedereen vrijblijvend op de foto te zetten. Een kleine digitale versie komt beschikbaar voor je Storks teampagina. Ieder team krijgt z’n eigen app met 1 foto van iedere speler. Er is ook een mogelijkheid om je eigen app (zie voorbeeld) met 7-10 foto’s te kopen voor €10,- (te voldoen tijdens de foto shoot). Alle foto’s worden ook per team op een bestel site gezet om eventueel prints na te bestellen.

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search