EVEN VOORSTEL: DE NIEUWE SECRETARIS VAN STORKS:

 In Vereniging

Mijn naam is Hans de Vos (59), Ik ben toegetreden tot het bestuur van Storks als secretaris, verantwoordelijk voor projecten, opstallen, kantine en materiaal. Aangezien ik tegenwoordig meer tijd om handen heb om deze te besteden aan Storks, ga ik met vol enthousiasme mij in zetten voor Storks.

Vanwege mijn dochter Sophie en zoon Floris aantal jaren geleden met Storks in aanraking gekomen met de Honk en Softbal sport. En ja ik ben de partner van Carline ex. penningmeester tevens spelend lid softbal.
Hierdoor erg enthousiast geworden van Storks en als toeschouwer van de sport. Enthousiasme gaat zelfs zo ver dat als het even kan wij als gezin MLB wedstrijden van vooral de Boston Red Sox bezoeken in het mooiste baseball stadion.

Ik heb 33 jaar voor Shell gewerkt eerst als chemisch technoloog in de R&D en later als verantwoordelijke voor de Health Safety Security & Envrionment (HSSE) van grote kapitale projecten en als brandveiligheid subject matter expert. Naast mijn werk voor Shell heb ik mij 25 jaar twee avonden in de week ingezet, eerst voor de brandweer Voorbug, later Leidschendam-Voorburg en tot slot bij de brandweer Haaglanden (post Scheveningen) in de uitrukdienst als semi professional.

Na mijn vertrek bij Shell een eigen bedrijf opgericht, Fox Project Consultancy, waarbij ik onder andere zitting heb in de overheidscommissie werkgroep veilig werken in de bouw en doe advieswerk bij bouwprojecten.

In mijn vrije tijd ben ik een modelbaan hobbyist (voor de kenners Marklin H0) en in de Corona tijd heb ik besloten om te gaan golven en ben daardoor aangestoken door het Golf virus. Voor mij de ideale sport om te ontkomen aan het stressvol leven en een paar uur je echt hoofd leeg te maken en genieten van het spel en omgeving.

Mochten er vragen of problemen zijn op de gebieden waarvoor ik verantwoordelijk ben, laat het mij weten.

Tot slot, mijn streven is dat alle leden kunnen genieten van honk en softballen in een veilige omgeving.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search