Base_1920-500
besturen-met-een-visie

Storks kiest voor ‘besturen met een visie’. Dat betekent dat vrijwilligers overzichtelijke en behapbare taken hebben. Een taak die ze leuk vinden en die bij ze past. Managers sturen de verschillende (groepen) vrijwilligers aan. Niet door ze te vertellen wat ze moeten doen en hoe ze het moeten doen, maar vooral door te sturen op afgesproken resultaten. Het bestuur kan zich in tegenstelling tot nu veel meer met de langere termijn bezig houden dan met de activiteiten van dag-tot-dag.

Bekijk het filmpje, bekijk onze verenigingsstructuur of kijk meteen naar de vacatures die op dit moment open staan.

Het vinden van de juiste vrijwilligers blijkt best lastig. “Het werkt alleen maar als je mensen kunt benaderen die je al kent”, aldus Tinus Jongert van de vrijwilligerscommissie.

Een actueel overzicht van de gewenste verenigingsstructuur en de plekken die nog niet zijn ingevuld vind je hier. Sommige klussen kosten maar een paar uur per jaar. Anderen doen wekelijks een (beperkt) beroep op iemand.

Heb je zin om mee te helpen? Meld je aan via de coach of teammanager of neem contact op met één van de bestuursleden (zie contactgegevens), managers of andere vrijwilligers!

Start typing and press Enter to search