We zijn op weg!

Storks ondersteunt het Senior League regioteam (14 tot 16 jaar) op weg naar het NK Little League. KNBSB regiocoördinator Niels de Lugt is enthousiast over het plan “Het begint met ambitie”. Daarmee moet het team op 19 juni naar de finale worden gebracht. Maar liefst 8 Storks spelers schreven zich in: Jelle Bernard, Mellin Plas, Rutger Leliveld, Ryo Hatashimo, Robbert-Jan van der Louw, Lennard van der Giessen, Sander Contant en Noah Boer. Daarnaast hebben nog eens 11 spelers van Alphians, Blue Birds, Catch en Birds zich ingeschreven. De voorlopige selectie telt dus 19 spelers. Met maximaal 15 spelers per team zullen er de komende maanden helaas nog 4 spelers af komen te vallen.

Coaches zijn Larry den Braven en Lennart Schoenmaker, die ook vorig jaar het Senior League team coachten. Toen bestond dat alleen uit Storks spelers. Youri Visser, speler van HB1 en coach bij Alphians en Birds, maakt ook deel uit van de staf die het team klaarstoomt voor het NK. Joke van der Louw is voorlopig teammanager.

Op 25 maart komt het team voor het eerst naar Storks. Coaches en spelers gaan trainen en werken aan het “teamgevoel”. Bestuur, staf en ouders spreken elkaar hoe ze samen de spelers kunnen helpen om het ultieme doel – de finale halen (en winnen) – kunnen realiseren. We houden jullie op de hoogte via de nieuwsbrief en: we roepen iedereen op om “onze jongens” van Team Den Haag te steunen in hun streven om de finale te halen! Veel succes mannen

Recent Posts

Start typing and press Enter to search