Indoor batting

 In Vereniging

In Lijlogo-strikezonenden (naast Schiphol) is kort geleden de StrikeZone geopend, een indoor batting cage facility waardoor je ook in de winter kunt blijven werken aan je game! Neem snel een kijkje op de StrikeZone site

Play ball, HAVE FUN De StrikeZone is de ultieme combinatie van honkbal, softbal, fun & gezelligheid. Kom slaan, pitchen, catchen, fielden, fitness trainen en kijken in onze 375 m2 grote hal. De StrikeZone is het hele jaar open en is centraal gelegen langs de snelwegen A9, A5 en A4 in Lijnden.

Practice As You Play Jij moet kunnen trainen zoals je je wedstrijden speelt. We hebben de beste pitching machines, super kunstgras, hoge, diepe en brede batting cages, perfecte slagmatten en pitch heuvels.

Verhoog je slaggemiddelde In onze hal wordt je een betere honkballer of softballer. En haal je, terwijl je daar aan werkt, maximaal plezier uit je training.

Voor iedereen De StrikeZone is een openbaar trainingscentrum. Iedereen is welkom, van Beeballer tot MLBballer. Van Have Fun tot Become Professional. Van alleen tot met zijn vierentwintigen. Let’s get in the Zone.

screenshot011

Recent Posts

Start typing and press Enter to search