Enquêtes op de velden

Foto ik HvALeon van Paassen studeert Sportmanagement op de Haagse Hogeschool en doet op Storks onderzoek naar vrijwilligerswerk. Leon: “De trend is dat steeds meer mensen flexibel werken, maar dat de vrijwilligersaantallen dalen. De grotere vrijwilligerstaken komen daardoor vaak op de schouders van een klein groepje mensen terecht. In opdracht van Werkgever Sportclubs Den Haag doe ik daar onderzoek naar. Bij Storks kan ik de praktijk onderzoeken.  Het bestuur heeft mij verteld dat het vrijwilligerswerk al een stukje beter gaat, maar dat er nog veel te verbeteren is. Om het bestuur een steuntje in de rug te geven naar een goed vrijwilligersbeleid, zal ik op Storks de komende 2 weken korte enquêtes uitdelen die je ter plekke in kunt vullen. Ik ben nieuwsgierig naar jullie ervaringen of ideeën over het vrijwilligerswerk.”

Recent Posts

Start typing and press Enter to search