Keus in bestuur

 In Vereniging

Seppe keus is het nieuwe lid van het bestuur voor Accomodatiezaken. Hij stelt zich zelf voor: Sinds 1989 loop ik al rond bij Storks, in eerste instantie om mijn drie kinderen te begeleiden bij hun favoriete gekozen sport. Mick en Geordie zijn bij de Peanuts opgeklommen tot en met de junioren…..tja dan komen er andere interesses en kiezen de boys hun eigen weg. Dochter Jonet speelt nog steeds bij Storks, momenteel in Softbal Dames 2. En daar is vorig jaar mijn schoondochter Emma Pels aan toegevoegd.

Zelf ben ik van huis uit een voetballer (ADO, ANWB en Paraat), speelde graag een potje tennis en een lange periode hardgelopen bij Haag Atletiek. Nu spelend in het volleybalteam van de Vogelwijk. Na een actieve loopbaan van 45 jaar bij de ANWB ga ik mijn tijd nu zelf indelen met ondersteuning van mijn opgebouwde pensioen. Vele functies gehad bij de ANWB w.o. Autotester voor de Autokampioen en de laatste 7 jaar als Senior Accountmanager bij het Test- en Trainingscentrum in Lelystad.

Als vrijwilliger heb ik mij de laatste 5 jaar ingezet voor de VVE Groot Houtrust (82 appartementen), eerst als bestuurslid en de afgelopen jaren in de Technische Commissie.

Toen de voorzitter van Storks mij het verzoek deed om de openstaande bestuursfunctie te willen invullen heb ik daar natuurlijk wel eerst over nagedacht en overlegd met mijn partner Ingrid Lindemans. Ja… ik ga het doen en hoop de komende jaren mijn steentje te kunnen bijdragen!  

Recent Posts

Start typing and press Enter to search