Contactgegevens
Jeroen Kwakernaak mail Voorzitter
Hans de Vos mail Secretaris
Sjoerd Sennema 
mail Penningmeester
Algemeen info mail Info
Webmaster mail Webmaster

Beste leden,

Zoals misschien bekend is per 1 februari jl. Niels de Lugt niet meer aan Storks verbonden als jeugd sport coördinator vanuit de Stichting Werkgever Sportclubs Den Haag (SWSDH). Niels heeft na 10 jaar trouwe dienst aan Storks (en andere sportverenigingen in de regio) een andere functie gevonden dichter bij zijn woonadres in Diemen. Namens het bestuur willen we Niels heel erg bedanken voor zijn inzet voor Storks in de afgelopen periode.

Met het vertrek van Niels, kunnen we meteen zijn opvolger aankondigen:

Joost van den Bergh.

Joost is een oudgediende van Storks, die via de jeugdopleiding van Storks en het Tsunami programma het eerste honkbalteam van Storks heeft bereikt,  en daarin tot 2020 heeft gespeeld. Op dit moment speelt Joost bij Hoofddorp Pioniers.

Joost is per 1 Februari in dienst getreden bij SWSDH en is op dit moment bezig met zijn introductie bij de verschillende (jeugd)teams.

Het bestuur is zeer blij met de komst van Joost en wenst hem veel succes toe in zijn nieuwe rol.

Even voorstel: De nieuwe wedstrijdsecretaris Jeugd van Storks:

Beste leden,

Na een lange zoektocht is het uiteindelijk gelukt om een wedstrijdsecretaris voor de jeugd te vinden! Zijn naam is Edwin de Jager, vader van Wiebe die sinds 2021 lid is van Storks en speelt bij de Beeball Seniors. Tijdens de komende weken zal Sander Lustenhouwer zijn kennis en ervaring overdragen aan Edwin, hem introduceren bij de andere wedstrijdsecretariaten, en proberen om Edwin een goede start te geven in zijn nieuwe rol.

Edwin is bereikbaar op het emailadres: wedsec.honkbal.jeugd@storks.nl, of op mobiel nummer 06-83531369.

Het bestuur is zeer blij met de komst van Edwin en we wensen hem dan ook veel plezier toe in de rol van wedstrijdsecretaris voor de jeugd!

Even voorstel: De nieuwe secretaris van Storks:

Mijn naam is Hans de Vos (59), Ik ben toegetreden tot het bestuur van Storks als secretaris, verantwoordelijk voor projecten, opstallen, kantine en materiaal. Aangezien ik tegenwoordig meer tijd om handen heb om deze te besteden aan Storks, ga ik met vol enthousiasme mij in zetten voor Storks.

Lees verder

Kom je bij ons proeftrainen?!

Wil je kennismaken met honkbal en softbal?
Kom gezellig bij ons proeftrainen!
Je mag 3x gratis meedoen.

Oefenwedstrijden 2023

Oefenwedstrijden 
Storks_Updates
Storks_Uitgelicht-300×49

Start typing and press Enter to search