Het begint met ambitie

Dat is de naam van het plan waarmee Storks een Honkbal regioteam (Seniors) wil adopteren om ze naar een topnotering op het NK Little League te brengen.

Op het NK Little League 2015 hebben twee honkbalteams van Storks meegedaan: een Junior League en een Senior League team. Hoewel het Senior League team de finaledag haalde, konden de teams zich uiteindelijk net niet meten met een aantal andere sterke regioteams. We zagen ook dat het Softbal Senior League Team, met o.a. 2 Storks dames als echt regioteam, het NK Little League won.

Storks maakt zich er nu hard voor dat, samen met Blue Birds, Catch, Biento, Power ’66, Red Lions, Birds en Alphians de handen ineen worden geslagen om samen regioteams te vormen.

 

Het toernooi voor deze regionale talententeams van 11 tot en met 18 jaar vindt dit jaar plaats op 18 en 19 juni in Hoofddorp. Wil je meer weten of je inschrijven? Kijk dan op NK Little League. Voor € 35 schrijf je je in en krijg je ten minste 3 trainingen of wedstrijden en neem je automatisch deel aan de selectieronde.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search